Severinu čeka težak period! Posle odmora, pevačici zakazano nekoliko suđenja

19.07.2022

09:39

0

Vučkovićeva se sudi sa socijalnom radnicom, ali i veštakom koji je starateljstvo nad sinom dodelio njenom bivšem

Severinu čeka težak period! Posle odmora, pevačici zakazano nekoliko suđenja
severina_press_23012013_0012 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Severina Vučković mesecima unazad je na centru medijske pažnje, najpre zbog borbe za starateljstvo nad sinom, a potom i zbog klinča sa socijalnom radnicom, ali i veštakom.  

Seve se trenutno baškari na moru, a već od septembra je čeka naporan period i suđenja. 

Protiv Severine se vodi i sudski postupak zbog remećenja javnog reda i mira. Prema optužnici, pevačica je vređala socijalnu radnicu 14. februara ove godine. Prva rasprava na Prekršajnom sudu za dan 1. juna je odložena, a sad je određeno novo ročište, i to 14. septembra.

ATAImages/ Antonio Ahel
Severina

 

Centar za socijalno zbrinjavanje u martu je podneo prijavu za remećenje javnog reda i mira protiv Severine Policijskoj upravi zbog vređanja i omalovažavanja službene osobe. Pevačica je, pisalo je u prijavi, nazvala Centar za socijalno zbrinjavanje te se obratila agresivnim tonom socijalnoj radnici u predmetu.

Prema iskazu socijalne radnice, Severina nije birala reči u razgovoru s njom. Pevačica je navodno socijalnu radnicu pitala "s kojim pravom joj na adresu šalje drugu socijalnu radnicu da obiđe njenu majku". Socijalna radnica u prijavi je navela da joj je pokušala da objasni da Centar mora postupiti kod svake prijave sa sumnjom u nasilje koja im je dostavljena od člana njene porodice.

ATAImages/ Antonio Ahel
Severina

 

- Međutim, nju ne zanima što se ima za reći, nego nastavlja: J*baću vam majku svima, ovo je zaj*bavanj, zaj*bavate me već devet godina i sad je dosta - navela je socijalna radnica navodne Severinine reči.

Pevačica je zatim navodno nastavila s vređanjem ostalih zaposlenih u Centru. Severina je navodno izvređala socijalnu radnicu nakon što se Centar upleo u njenu svađu sa sestrom Marijanom koja živi u Beogradu i to zbog njihove majke.  

Severina, ATA Images/Antonio Ahel
Severina

 

No, to nije jedino ročište koje čeka Severinu sredinom septembra. Pevačici, koja poslednjih dana uživa na Korčuli, dan pre određeno je još jedno ročište, i to na zagrebačkom opštinskom građanskom sudu.

To ročište se tiče tužbe, zbog povrede prava ličnosti i naknade štete, koju je podnela splitska sutkinja Lucija Lasić.

- Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom psihičkom silovanju od strane oca i institucija, kad u ovoj zemlji niti žene niti devojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja deteta kod sutkinje Lucije Lasić - izjavila je između ostalog sutkinja koja od Severine traži oko 2.600 evra odštete, piše 24sata.hr.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike