Severina brutalnim psovkama vređala socijalnu radnicu, pa poručila da je dosta: Ponovo završila na sudu!

21.06.2022

10:02

0

Autor: Marija Mitić

Protiv pevačice se trenutno u Zagrebu, na Opštinskom prekršajnom sudu, vodi prekršajni postupak

Severina brutalnim psovkama vređala socijalnu radnicu, pa poručila da je dosta: Ponovo završila na sudu!
Severina Vučković - Copyright Severina, ATA Images/Antonio Ahel

Protiv Severine Vučković trenutno se u Zagrebu, na Opštinskom prekršajnom sudu, vodi prekršajni postupak. Pevačica je, prema optužnici, vređala socijalnu radnicu Centra za socijalni rad "Maksimir" u februaru ove godine, zbog čega će sada odgovarati pred sudom.

O prijavi Centra za socijalni rad policiji pisalo se pre tri meseca. Ovaj Centar tada je podneo prijavu za remećenje javnog reda i mira protiv Severine Policijskoj upravi zagrebačkoj, zbog vređanja i omalovažavanja službene osobe. Prva rasprava na Prekršajnom sudu za dan 1. juna je odložena.

Antonio Ahel/ATAImages
Severina Vučković

Socijalna radnica je u prijavi navela da Severina nije birala reči u razgovoru s njom, te da ju je navodno pitala "s kojim pravom joj na adresu šalje drugu socijalnu radnicu da obiđe njenu majku". Ona je takođe navela i da je tada pokušala da pevačici objasni da Centar mora postupiti kod svake prijave sa sumnjom na nasilje, a koja im je dostavljena od člana porodice.

- Međutim, nju ne zanima što se ima za reći, nego nastavlja: Je*em vam majku svima, ovo je zaje*ancija, zaje*avate me već devet godina i sad je dosta - navela je socijalna radnica navodne Severinine reči. Pevačica je zatim navodno nastavila s vređanjem ostalih zaposlenih Centra, prenosi 24sata.hr.

Severina je navodno izvređala socijalnu radnicu nakon što se Centar za socijalni rad upleo u njenu svađu sa sestrom Marijanom koja živi u Beogradu. Radnica je ovo komunikaciju okarakterisala kao verbalno nasilje.

ATAImages/Antonio Ahel
Severina Vučković

Njihova majka Ana, koja je imala zdravstvenih problema, sve više vremena provodi sa Severinom u njenom domu na zagrebačkom Kozjaku, ali se Severinina sestra Marijana poverila bližnjima da nikako ne može uspostaviti kontakt s majkom, a i žalila se da telefonski razgovori s njom ne prolaze bez problema zbog pevačice.

Marijana tvrdi da se Severina petlja u njihov odnos, a svađa sestara kulminirala je proteklih nekoliko meseci. Sestra se takođe požalila i da nije ni upoznata s majčinim zdravstvenim stanjem, a pevačicu krivi i za narušene odnose s ćerkom Mijom Popović, navodi dalje pomenuti portal.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike