Ana Bekuta pružila podršku Severini: Šta je ona toliko zgrešila, kako je moguće da joj se ovo dešava?!

16.07.2022

15:32

3

Pevačica je postavila pitanja na koja verovatno neće dobiti odgovore

Ana Bekuta pružila podršku Severini: Šta je ona toliko zgrešila, kako je moguće da joj se ovo dešava?!
24sedam/Antonio Ahel/ATA Images

Severina Vučković već godinama se bori sa bivšim partnerom za starateljstvo nad sinom, a sada je rešila da istera sve na čistac. Ona već danima objavljuje razne dokumente i prepiske sa ljudima za koje smatra da su se ogrešili o nju, te time iznosi nove detalje koje javnosti nije znala.

Videvši sve ovo, Ana Bekuta je osetila potrebu da joj javno uputi poruku podrške. Ona je to učinila na svom nalogu na Instagramu, gde je objavila fotografiju sa koleginicom.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ana Bekuta

- Već godinama čitav Balkan gleda kako jedan sistem pun zlikovaca koji su plaćeni od strane zlikovaca, jednoj radno sposobnoj majci oduzima dete i pravi pakao od života. Količina zlobe koja se srušila na ovu ženu tolika je da smo već navikli čitati o novom udarcu koji su joj zadali sistem i ti zlikovci. Deo društva je podržava, ali veliki deo rulje navija da zlikovci ispune svoju nameru - napisala je Ana, pa nastavila:

- Ne moramo biti sociolozi, psiholozi i socijalni radnici da bismo shvatili o čemu se ovde radi. Opet pitam, kako je moguće jednoj radno sposobnoj ženi oduzeti dete toliko puta i kako je moguće da u jednoj zemlji EU sistem tako funkcioniše? Da li je moguće da se u jednoj državi EU parama kupuju i deca? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Ana je istakla da joj je ljudski žao zbog svega što se Severini dešava, te se zapitala šta je to ona zgrešila.

- Osim što mi je kao majci, babi i ljudskom biću beskrajno žao ove divne žene koja se kao lav bori za svoje dete, već se godinama pitam kako je drugim majkama koje nisu Severina, radno sposobnim ženama koje je taj sistem zlikovaca uzeo na zub i organizovano im uništava živote oduzimajući decu? I opet pitam - šta je Severina zgrešila ovom društvu pa da nismo svi, 100 posto, bezuslovno i beskrajno na njenoj strani? - zaključila je Bekuta.

Severina, ATA Images/Antonio Ahel
Severina

Severina je samo kratko prokomentarisala Aninu objavu.

- Hvala mila moja Ana - napisala je pevačica i stavila nekoliko emotikona srca.

Bonus video:

instagram_gotrebinje

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti