Severina napokon spokojna, uživa kraj sina: Stalno me propituje kada će postati tinejdžer

12.07.2022

15:01

3

Pevačica kaže da zajedno gledaju serije i voze bicikl

Severina napokon spokojna, uživa kraj sina: Stalno me propituje kada će postati tinejdžer
Severina Vučković - Copyright Severina, ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Severina Vučković mesecima unazad vodi bitku sa bivšim partnerom Milanom Popovićem oko starateljstva nad sinom Aleksandrom. Pre dve godine, sud je doneo presudu u korist Popovića, sa kojom pevačica ne želi nikako da se pomiri. 

Posle 20 meseci agonije i dolaska po sudovima, odlučeno je da pevačica ne plaća alimentaciju za sina i da maleni Aleksandar podjednako provodi vreme sa mamom i tatom.

Antonio Ahel/ATAImages/YouTube
Severina, Milan Popović

 

Njen naslednik danas ima deset godina, a pred mamom i sinom predstoji najlepši period.

- Kada se ugase svetla, društvene mreže, blicevi aparata, i zatvore vrata mog stana najviše uživam u treptajima mog sina dok mi prepričava svoja otkrića u svetu. Predivan je, stalno me propituje kada će postati tinejdžer i „vidi li se već to”. Vozimo zajedno bicikl, gledamo serije, nosimo majice omiljenih likova - rekla je pevačica u intervjuu za „Novi list”.

Pored vremena rezervisanog za porodicu, kada uživa u ulozi majke, Severina ne zaboravlja ni svoj posao za koji živi, a svojim obožavateljima je najavila dva albuma na kojima radi već duže vreme. 

Antonio Ahel/ATAImages
Severina

 

Podsetimo, Severina je u emotivnoj objavi koju je posvetila sinu povodom rođendana, napisala da je on njen nepresušni izvor energije i da bi zbog njega i na kraj sveta. 

- Za te oči, u vatru i vodu i na kraj sveta. I s dinosaurusima bih se rvala, a kako ne bi sa korumpiranim barabama. Hvala, sine, što si mi dao neopisivu snagu i hrabrost. Hvala što me ljubav prema tebi učinila neustrašivom. Moj blagoslov i srce srca moga - napisala je ona tada.

Bonus video:

 
 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike