Severina nastavlja sa objavljivanjem prepiski! Prozvala veštaka koji je tvrdio da se plašio nje: Zvao me je u park, bila sam prestravljena!

16.07.2022

11:58

1

Pevačica je do detalja iznela sve, kako bi dokazala da je veštak lagao na svedočenju

Severina nastavlja sa objavljivanjem prepiski! Prozvala veštaka koji je tvrdio da se plašio nje: Zvao me je u park, bila sam prestravljena!
severina_press_23012013_0012 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Severina Vučković je očigledno rešila da istera na čistac sve, pa je tako posle bavljenja direktorkom škole koju pohađa njen sin, prešla sada na veštaka koji je starateljstvo nad sinom dodelio njenom bivšem.

Veštak Vladimir Grošić ispričao je nedavno da ga je Severina mnogo pritiskala, te da ju je prijavio jer se plašio za svoj život. Sad pevačica iznosi drugu stranu priče.

ATAImages/ Antonio Ahel
Severina

- Veštak Vladimir Grošić lagao je na kaznenom sudu kao svedok, mada bi trebao biti optužen. On je izvršio ono što je Gzim Redžepi tražio, da mi otmu dete i napiše nalaz u korist oca. Veštak me je pozvao u park Maksimir 11. 9. 2020. u 21.15, umesto u bolnicu. Bila sam prestravljena, što se i vidi po porukama jer mu nisam odmah odgovorila. Nije rekao da tamo džogira… Išla sam zbog sina.

Pozvao me da sednemo na klupu, pa je rekao da je već 01. 09. predao svoje izuzeće i odustaje od slučaja jer mu Gzim Redžepi preti poslom i decom. Moje mišljenje je da je i ocu i Gzimu odgovaralo da odustane. Jer dok se nađu novi veštaci prošlo bi još dve godine. Zato sam počela plakati. Agonija se dakle nastavlja. Rekao je da su mu pretili od vrha do dna. Da je Milan Popović Gzimu Redžepiju kupio specijalnu bolnicu Primamed koja se svuda reklamira. Otkud Gzimu novac za bolnicu? I da su njemu nudili mesto u bolnici ako napiše povoljan nalaz.

Severina, ATA Images/Antonio Ahel
Severina

Rekao je: "Severina, da sam tražio kuću u Njujorku, dali bi mi. (To ne možemo proveriti)… Rekao je: "Znate li da je Milan psihopata bez mogućnosti lečenja i ja ga se bojim". Molila sam ga da prijavi, da su mu pretili decom. Nije hteo. Otpratio me do pumpe i zagrlio pred svedokinjom koja me čekala. Ja sam sve prijavila Uskoku da su mu pretili decom. Tako to rade Velike tate i Gzim Redžepi - slastičar. A ja se pitam koji psihijatar dogovara nekog u Maksimir? Da se razumemo, za dete i na Himalaje, ali Maksimir… Valjda to tako mafijaši rade. Nedavno je lažno svedočio i rekao je da se bojao više mene nego Bandićevih ljudi. Na Uskoku je rekao suprotno, da se bojao Gzima. Ali bilo bi lepo da kaže imena tih Bandićevih ljudi. Ko su ti Bandićevi ljudi kojih se treba bojati? - zaključila je pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Podsetimo, ona je juče takođe iznela prepiske sa direktorkom škole koju pohađa njen sin, u kojima se pitala zašto maltretira njenog sina, te joj istakla da joj se ne obraća kao Severina, već kao majka.

Mnoge dokumente je pevačica iznela na videlo, a između svega toga je objavila i fotografiju sa sinom, jer je želela da pokaže koliko je ponosna na njega.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike