Karleuša, Tošić i alimentacija - koliko će fudbaler isplaćivati mesečno? Otkriveno i šta će još da finansira ćerkama!

06.07.2022

17:45

0

Pevačica i nekadašnji fudbaler su se sporazumno rastali posle 14 godina braka

Karleuša, Tošić i alimentacija - koliko će fudbaler isplaćivati mesečno? Otkriveno i šta će još da finansira ćerkama!
Duško Tošić i Jelena Karleuša - Copyright M. M./ATAImages

Jelena Karleuša i Duško Tošić rešili su da se rastanu posle 14 godina braka. Pevačica i nekadašnji fudbaler, te fudbalski menadžer, sporazumno su se razišli, a sva imovina je pepisana na ćerke koje su dobili u braku, Atinu i Niku.

Inače, njihovu bračnu tekovinu čine dve vile - jedna se nalazi na Dedinju i kupljena je od Dragana Stojkovića Piksija za, kako su domaći mediji tada prenosili, tri miliona evra, a druga, koja je nešto manja, je u Lisičjem potoku.

Planovi za budućnost

Navodno, JK se iz te druge kuće sada iseljava i plan je da svoj život nastavi na Dedinju sa naslednicama. Dom u Lisičjem potoku bi, prema daljim napisima, volela da izda, a izvor tvrdi da su se Jelena i Duško o svemu tome dogovorili u izuzetno mirnom tonu.

Pop diva će svom imovinom raspolagati sve dok joj ćerke ne postanu punoletne, a kako je i dobila starateljstvo - bivši suprug će joj prema pisanju „Nove" plaćati alimentaciju u visini od 5.000 evra mesečno. Pored toga, navodi se, Duško će finansirati i dalje školovanje devojčica.

Kako je veoma vezan za ćerke - sve je dogovoreno bez ikakvog natezanja, a on će ih viđati kad god može, posebno uzimajući u obzir toda da zbog posla najviše vremena provodi u Turskoj.

Jelena Karleuša 24sedam/D. B.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike