Karleuša otkrila detalje drame! I sama pošla da bude spasilac, a zaglavila se u pravom jezeru: Ima divnih građana

06.07.2022

09:01

0

Pevačica je u ponoć morala da ide i u servis zbog automobila

Karleuša otkrila detalje drame! I sama pošla da bude spasilac, a zaglavila se u pravom jezeru: Ima divnih građana
karleusa poplava ata copy - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Instagram/karlusastar

Jelena Karleuša oglasila se nakon što je sinoć spašena na Bežanijskoj kosi tokom poplave, a usled nevremena, i ispričala gde se uputila u trenutku kada je pola grada bilo blokirano.

Ona se, takođe, zahvalila policiji ali i nepoznatim ljudima koji su joj pomogli.

- Sinoć, dok sam pokušavala da dođem do tetke Danijele koja je u njenim kolima bila zaglavljena u pravom jezeru na Bežaniji (sa njom u kolima je bila moja ćerka Nika) džipom sam uletela preduboko, ne razmišljajući, uprkos upozorenjima policije. Ostala sam i sama zaglavljena u vodi koja je sve više nadirala - počela je JK, a zatim rekla da je imala i sreću.

- Srećom, ima divnih građana koji su mi iako i sami u nevolji sa kolima, muški i džentlmenski pomogli. Hvala im, hvala spasiocima i policiji, kao lavovi su radili svoj posao spasavajući građane pa i mene - poručila je Karleuša, a zatim objasnila i da je posle čitave drame morala da ide u servis zbog automobila.

- Uspeli su i da mi spasu auto koji je u ponoć odvezen u servis! Tu sam zatekla neke ljude koji su čistili auto-salon od poplave, pa sam ja mislila da oni tu rade kao čistači. Ispostavilo se da je čistio direktor, pa se evo i njemu zahvaljujem za maltretiranje oko auta (nikad ne potcenjuj onog ko čisti). Možemo mi kao narod da budemo ovakvi i onakvi, ali kad je "stani pani" ovaj narod pokaže koliko je veliki i dobar narod! Moja ćerka, tetka i ja smo bukvalno spasene uz pomoć ljudi i ja im se još jednom ovom prilikom zahvaljujem.

Instagram printscreen/karleusastar
 

 

Pozdrav i za čoveka koji je ronio kako bi spasio svoj auto koji je bio potopljen do krova, nadam se da se smirio. Policajci su rizikovali glavu zbog njega. J*b'o auto, bitna je glava - napisala je Jelena uz još neke snimke velike poplave.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike