Pomenula i razvod JK! Kaja Ostojić posle raskida od fudbalera: Jako je tužno! Samo ja znam kako se osećam...

06.07.2022

10:58

0

Pevačicu tek čeka da iznese svoje stvari iz stana

Pomenula i razvod JK! Kaja Ostojić posle raskida od fudbalera: Jako je tužno! Samo ja znam kako se osećam...
Džunior Džek i Kaja Ostojić - Copyright Instagram printscreen/ kaya_ostojic

Kaja Ostojić rastala se posle tri godine od fudbalera Matea Pavlovića, a za njom je odmah u medije je izašla i Jelena Karleuša da se razvodi od Duška Tošića.

Koliko joj je teško palo i šta planira dalje, pevačica je otkrila u ispovesti o proteklom periodu, a zatim pomenula i slučaj JK.

- Ne volim da patetišem. Samo ja znam kako se osećam kada ostanem sama sa sobom, a trudim se da ne ostajem sama sa sobom. Šta da se radi, život ide dalje. Prosto, neke stvari koje nisu suđene i koje nisu nama zapisane treba da ostanu iza nas i to je to - istaka je ona, a zatim otkrila da je i ranije nešto naslućivalo na raskid i da li je osetila da "to nije to".

Instagram screenshot / karleusastar
Jelena Karleuša

- Ne, nisam osetila. Sve se nekako brzo odigralo tako da sam ja negde bila malo zatečena i iznenađena. Život za svakog ima plan i prosto, karma još nikog nije zaobišla. Ja mislim da život ima super plan za mene i da će sve biti fenomenalno. Ja sam otvorena za neke nove dobre stvari. Napisala sam super pesmu koju jedva čekam da objavim. Imam još neke dve u planu koje nisam objavljivala zato što sam bila na relaciji tamo-vamo. Ja sam sigurna da je ovo nešto što je Bog odredio za mene da bih se vratila onome što treba da mi bude prioritet, a to je muzika. Poslednjih 12 godina, koliko sam bila u vezama i brakovima, sebi sam bila uvek na drugom mestu, tako da ovo što se desilo samo ide u moju korist - kazala je ona, ne želeći da otkrije i razlog raskida sa fudbalerom.

Instagram printscreen/kaya_ostojic
Kaja Ostojić

- Ne bih jer bih volela da ostanem dostojanstvena od početka do kraja. Mislim, teško je ostati dostojansten, ali ja preferiram da to bude tako - kaže kaja i dodaje da više nije u kontaktu sa Mateom.

Na pitanje da li je iz stana iznela stvari, kaže:

- Imam stvari i dalje tako da me to još čeka. Samo da se to što pre završi da mogu da se vratim normalnom životu - kaže Ostojevićeva, pa je pomenula i kuću na Kosmaju koju ima.

- U fazi je sređivanja. Moram da se malo finansijski oporavim da bih nastavila sa opremanjem.

Vest o tome da se razvodi i njena koleginica, takođe ju je rastužila.

Instagram printscreen/kaya_ostojic
Ove je živela Kaja Ostojić sa Mateom Pavlovićem

- Meni je stvarno žao kada vidim takve stvari. Tužna mi je moja situacija, ali i svačija tuđa. Smatram da svi treba da nađemo dobru stranu i da se krećemo što više među ljudima - istakla je Kaja za Telegraf.rs.

Trenutno, odgovara pevačica, ima oko sebe prijatelje koji joj pomažu u svemu.

- Lično meni prija društvo. Bogata sam jer stvarno imam divne prijatelje koji su stalno oko mene i imaju super pozitivnu priču da me skrenu sa tog nekog puta, odnosno emotivne stranputice kojom nekad krenem. Smatram da treba da se okružimo ljudima koji nas vole, koje mi volimo i da pričamo o tome i da izbacimo iz sebe. I to jednog dana sve prođe. Jednog dana ću se smejati ovome i neće nam biti jasno čega mi je bilo žao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike