Tošić zbog nemaštine proveo detinjstvo u domu: Danas zarađuje milione, a nekad o tome nije mogao ni da mašta!

06.07.2022

14:32

3

On se u „Angelini Kojić Gini" i školovao, pa trenirao i ne sluteći šta ga sve još u životu čeka

Tošić zbog nemaštine proveo detinjstvo u domu: Danas zarađuje milione, a nekad o tome nije mogao ni da mašta!
dusko tosic _09102017_24 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nekadašnji fudbaler i fudbalski menadžer Duško Tošić sporazumno se razveo od pevačice Jelene Karleuše posle 14 godina braka. Zajedno, dobili su dve ćerke - Atinu i Niku. Kao porodica, svakako su živeli na visokoj nozi, ali svojevremeno, Tošić o tako nečemu nije mogao ni da sanja.

Naime, on je odrastao u malom selu nadomak Zrenjanina, u Orlovatu, a zbog nemaštine su roditelji Nikoleta i Milorad morali i da ga ostave u Domu za nezbrinutu decu „Angelina Kojić Gina". Tu je proveo oko tri godine, školovao se i uporedo trenirao, a nije ni slutio da će postati izuzetno bogat čovek.

- Moj Duško je bio nekoliko godina u internatu da bi se školovao i igrao fudbal, tamo je imao redovne obroke, što je za dete u razvoju vrlo važno. Sad je uspešan i mnogo smo ponosni na njega. Ostvario je svoj san. Živi u velikom gradu - ispričao je Milorad Tošić ranije i dodao da danas sa suprugom posebno uživa u društvu unuki Atine i Nike:

- Ja i moja supruga smo stari, živimo ovde jer nam je lepo. Priroda je oko nas, svež i čist vazduh. Ništa nam ne fali, a voleli bismo da nam unuke trče po dvorištu. Ne znate vi kako se Atina i Nika ovde lepo igraju. Ali, da ne pričam više, grdiće me supruga.

Duško Tošić ATAImages/ Antonio Ahel
 

Od malih nogu je bio ambiciozan i čini se već tada je znao svoj cilj. U školi je bio veoma zapažen, uporan momak koji je po ceo dan trenirao fudbal, a umeo je i da se iskrade iz kuće pa po celu noć da prati ovaj sport kod komšije, jer njegovi nisu imali televizor.

- Tačno je da je Duško bio u našem domu. Živeo je na selu, a želeo je trenirati fudbal, roditelji su ga upisali kod nas. Redovno je odlazi kući kod svojih i oni su ga obilazili. Tada je naša ustanova imala deo za nezbrinutu decu, ali on je bio smešten u internatu. To je bilo davno, ali sećam se da je bio uporan i da je po ceo dan igrao fudbal na školskom terenu - ispričao je bio jedan od Duškovih profesora, prenosili su mediji.

JK je svojevremeno otkrila koliko mu je majka Kije Kockar pomogla.

- Moj muž Duško, ispričao mi je, kada sam ja imala žestoke komentarisala Kiju, da prestanem i da je ne diram jer mu je mnogo pomogla. On mi je rekao: „Nemoj više da je diraš, zato što je njena majka kada sam bio mali i jako siromašan, davala meni ručak u restoranu gde je radila - rekla je bila u „Amidžiju" ona.

Jelena Karleuša i Duško Tošić ATAImages/M. M
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike