Bolna ispovest žene ubijenog pevača: Uskoro ću mu roditi sina kakvog je sanjao!

29.06.2022

14:51

0

Autor: Marija Mitić

Udovica Envera Mikija Kolašinca još uvek ne zna ko ga je 9. juna u Holandiji ubio i zašto

Bolna ispovest žene ubijenog pevača: Uskoro ću mu roditi sina kakvog je sanjao!
harisa - Copyright Printscreen Facebook/ harisalotinac

Supruga nedavno ubijenog pevača Envera Mikija Kolašinca (43), Harisa Lotinac (33) ne miri se sa ovim velikim gubitkom. Da stvar bude gora, ona je u durgom stanju, i ne zna kako će dalje bez svog najvećeg oslonca i podrške.

Harisa je za medije progovorila o svemu što joj je na duši i kaže da još uvek ne zna ko je i zašto ubio njenog muža, ali se nada da će se i to saznati.

- Nemam predstavu šta se desilo. Ne znam koji razlog može da postoji da bi čovek čoveku uskratio život na taj način kako je neko Enveru. Ljudi treba da znaju da samo Bog daje sud svakom čoveku na planeti, ma kakav bio - najbolji ili najgori. Bog će presuditi počiniocu ovog dela onako kako on to zna. Pošto znam da Bog sve zna, daje i uzima, za svoju decu i sebe ću se snaći - kaže na početku za Objektiv Harisa.

Printscreen/YouTube/Grand production
Enver Miki Kolašinac

- Živim u Pazaru kao podstanar sa svojim sinom iz prvog braka i uskoro treba da rodim dete iz veze sa Enverom. Oslanjam se na Boga i tražim pomoć od njega. Smatram da svaki građanin države Srbije ima pravo da u svojoj domovini živi udobno i bezbedno, a naročito deca koja nam se rađaju u Srbiji. Želim da budem primer drugima da se sve može i da naša država nije ta iz koje treba da odlaze - kaže neutešna udovica pevača, koja će uskoro dobiti sina za kojeg je ime još ranije odabrala sa suprugom.

- Ime je Enver odabrao kada još nismo znali ni pol deteta. Rodiću sina koga je Enver sanjao. Čak je čitao i značenje imena, na šta su mu krenule suze. Ako bog da, odrašće u velikog i dobrog čoveka - dodaje Harisa. Ona je otkrila da su se ona i Enver upoznali tokom pandemije koronavirusa, kada nije mogao baš često da dolazi iz Holandije u Novi Pazar.

Youtube screenshot Grand production, Enver Miki Kolašinac
Enver Miki Kolašinac

- Desila nam se takva ljubav posle patnji koje smo imali. Pre nego što smo stupili u vezu, poslao mi je video-snimak na kojem peva pesmu Šabana Šaulića. Uvek je voleo da peva, u kolima, svugde. Razne okolnosti su izgledale kao prepreka za našu vezu, ali nije Bog dao dok se ovo najstrašnije nije desilo - otkriva supruga ubijenog pevača.

Podsetimo, Enver Miki Kolašinac ubijen je 9. juna u gradu Buhtenu u Holandiji, u provinciji Limburg, ispred zgrade u kojoj je živeo. Ubica je u njega ispalio više hitaca. Ranije je živeo u Novom Pazaru gde je i sahranjen.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike