Bivši dečko Džordža Majkla je o ovome godinama ćutao! „Očekivao sam da će umreti, ali sam svakako pokušao da ga spasim!"

23.06.2022

11:39

0

Pevač je preminuo 2016, ali to ni za koga iz njegovog okruženja, tvrdi Keni Gos, u stvari nije bilo tako veliko iznenađenje

Bivši dečko Džordža Majkla je o ovome godinama ćutao! „Očekivao sam da će umreti, ali sam svakako pokušao da ga spasim!"
keni_gos_1 - Copyright Youtube screenshot „Piers Morgan Uncensored", Keni Gos, „Talk TV"

Nekadašnji dečko Džordža Majkla, Keni Gos, prekinuo je tišinu posle pet godina, pa je pred kamerama i Pirsom Morganom otvorio dušu o smrti njegove svojevremeno ogromne ljubavi. On je za „Talk TV" objasnio kako pevačeva smrt nije baš mnoge iznenadila, te koliko je i sam brinuo o njemu i njegovom zdravlju čak i pošto su se rastali.

Pevačka solo zvezda i, ranije, deo dua „Wham!", preminuo je 2016. godine, 25. decembra. U tom periodu je, inače, radio na drugom dokumentarcu o svom životu i karijeri, pod nazivom „Freedom". On je prikazan javnosti godinu dana kasnije. Umro je u 53, a posle obdukcije se saznalo da je u pitanju bila prirodna smrt, usled oboljenja srca i jetre.

Tadašnji partner Fadi Favaz pronašao ga je mrtvog u njegovoj kući na božićno jutro.

- Svi smo očekivali njegovu smrt. Dok smo još živeli zajedno, mnogo sam brinuo. On je to mrzeo. Postoji rečenica u jednoj od njegovih pesama koja glasi: „Vidim ti u očima, kad me tako pogledaš i, to me cepa na pola" („Where I hope you are"). I stvarno je bilo tako. Nisam znao šta ću više od brige - pričao je Keni, pa dodao:

- Svakako, mnogo smo više vremena proveli srećni.

Pevač je i sam svojevremeno pričao o toma kako ga je „Gos držao iznad nivoa vode".

- Da, uvek je pričao da sam mu spasio život. Mislim da je to možda i preuveličano. Ali jesam se trudio, dao sam sve od sebe - nastavio je on u svom prvom televizijskom oglašavanju na ovu temu posle pet godina, ističući kako je Džordž Majkl van reflektora bio „iskren čovek".

- Možda i najiskreniji kog sam ikad upoznao. To je nekd znao da koristi i kao oružje. „Reći ću ti nešto", „Moram ovo da ti kažem", „Uradio sam nešto i ti to moraš da znaš"... Uvek je bio apsolutno iskren - objasnio je on.

Keni Gos, Youtube screenshot „Piers Morgan Uncensored", Keni Gos, „Talk TV"
 

- Mislim da nikad nije bio zadovoljan svojim izgledom. Često bih mu ponavljao: „Izgledaš baš lepo, lep si muškarac". Ali njemu je to sve nekako bilo... Teško. Ljudima je to možda neverovatno, ali stvarno nikada nije ni pomislio: „Danas sam okej". Nikada neću zaboraviti, tad smo moža bili dve, tri nedelje zajedno. Došao je kući i rekao mi: „Šta je ovde lepo? Neko je rekao sad da si ti mnogo lepši..." Mogao sam da kažem bilo šta, ali sam izabrao da mu tada pohvalim usne. Svetom su kolala glasanja o tome kako je on i najseksepilniji muškarac, a on je znao samo da je talentovan. Dobar tekstopisac, čovek i, to je to.

Za ovaj par se, sa druge strane, verovalo da su bili u otvorenoj vezi, o čemu je Gos takođe rešio da progovori:

- On verovatno više nego ja, ali sam ga svakako voleo više od svega. I on je to znao.

Džordž Majkl i Keni Gos Profimedia
 

Pošto se ponovo vratio na temu njegove smrti, Keni je istakao kako se pevač „i te kako namučio" za života.

- Stalno sam bio zabrinut, kada je on u pitanju. Nemojte da me shvatite pogrešno, samo kada nekog volite, naprosto, brinete o njemu. Ali i za njega. Kada ukucate moje ime u pretraživač, uglavnom izlaze tekstovi o tome kako sam ja taj koji se namučio, „mučenik iz Teksasa"... A ja sam se samo trudio da uvek budem tu za njega. I znam da me je izabrao zbog svoje majke. To mi je i rekao, da smo nas dvoje veoma slični. Mogu s time da se složim, ja „igram po pravilima", a i ona je takav čovek, na primer - pričao je, pa zaključio rečima:

- Takođe, ja nemam običaj nikome da sudim. Ako vam neko kaže koliko brzo možete da vozite, ja sam neko ko će to ispoštovati. A Džordž, on je bio neko ko je sam pravio svoja pravila.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike