Išla joj krv na nos, pena na usta, ruka joj se zgrčila! Majka pokojne jutjuberke prvi put otvorila dušu: Bilo je jezivo!

24.06.2022

09:25

0

Mlada gejmerka je preminula 8. decembra 2021. godine u iznajmljenom stanu na Obilićevom vencu, u Beogradu

Išla joj krv na nos, pena na usta, ruka joj se zgrčila! Majka pokojne jutjuberke prvi put otvorila dušu: Bilo je jezivo!
24sedam/Goran Sivački

Smrt Kristine Kike Đukić 8. decembra prošle godine nema koga nije potresla. Od tog dana, njena majka Nataša ne prestaje da misli na svoju mezimicu, s kojom se dogovarala da se vidi povodom svog rođendana.

Gejmerka bi, inače, da je poživela, 25. jula slavila 22. Neutešna majka je u prvoj ispovesti za medije ispričala da, bez obzira na sve što se pisalo, ima razloga da veruje da joj se ćerka nije ubila. Istraga je, sa druge strane još uvek u toku, a ona je tek nedavno preuzela stvari pokojne naslednice.

„Mnogo je toga nejasnog..."

- Nigde nema njenog dnevnika. U njemu je sve pisala, a telefon je još uvek u tužilaštvu. Neko je njen nalog ugasio dan pre njene smrti i prvi na njemu objavio da je preminula. Još uvek ne znam ko je to bio. Mnogo je toga nejasnog vezano za njenu smrt i čekam da se istraga potpuno završi. Imam razloga da verujem da Kika nije imala nameru da se ubije. Čak i da je imala, ona to ne bi uradila na moj rođendan - počela je Nataša za „Informer", pa se prisetila kako se s Kikom čula pre nego što je umrla, te i toga kako su razgovarale o kupovini stana.

- Poslednji put sam se čula sa njom 7. decembra oko 23.36 sati, pitala me je da li ću moći da joj platim kiriju za januar, a ranije tog istog dana me je pitala da li mogu da podignem kredit da kupimo stan... Te večeri je, kasnije sam to videla sa ručuna, platila hranu koju je poručila od dva do četiri sata ujutru. I sad se pitam da li osoba koja planira da kupi stan, istovremeno planira i da se ubije - rekla je majka i istakla da je trebalo da se vide za njen rođendan.

- Tokom razgovora dogovarale smo se da sutra dođe da proslavimo moj rođendan. Rekla mi je da ćemo se sve dogovoriti kada se sutra bude probudila, ali to se nije desilo - ispričala je zatim i dodala da je Kika noću uglavnom bila budna, a da je onda tokom dana duže spavala.

Komšinica

Nataša je onda nastavila o pozivu od Kikine drugarice koja joj je čestitala rođendan i obavestila da će ići do njene ćerke, pa će zajedno doći kod nje. Međutim, Kika nije odgovarala na poruke.

- Tog dana, uzalud sam slala Kiki poruke ali odgovora nije bilo, ni slutila nisam šta se dešava. Planirala sam da sa mojom najboljom drugaricom oko 20 sati odem kod Kike u stan, sa hranom, ukoliko ona ne bude mogla da dođe - sećala se ona.

U trenutku kada je trebalo da krenu kod Kike, međutim, došla komšinica... Oko 22 sata je dobila poziv od Kikine drugarice koja je otišla kod njene ćerke u stan.

- Rekla mi je: „Kiki ide pena na usta", a ja sam joj rekla da odmah pozove Hitnu pomoć, a da mi stižemo - kaže Nataša i dodaje da je odmah nazvala taksi i uputila se ka stanu.

- Na ulazu u zgradu bilo je Kikinio mače, uzela sam ga u ruke i ubrzo potom susrela ženu iz Hitne pomoći. Rekla mi je da, nažalost, nema lepe vesti za mene i da je Kika preminula. Van sebe sam krenula ka njenom stanu, ali nisu mi dali da uđem. Morala sam da je vidim - rekla je uplakana majka.

Nataša je ispričala i da je odmah po ulasku u stan ugledala Kikino telo kako poprečno leži na krevetu, dok su joj noge visile. Ona tvrdi da Kika nikada nije ležala u tom položaju.

- Dohvatila sam joj ruku koja joj je bila u grču mazila je. Gledala sam to lepo lice mog deteta. Mazila sam je po licu i u trenutku kada sam je pomazila po vratu, krenula joj je krv iz nosa. Bilo je jezivo - jecala je ona pa dodala da od tog trenutka ne prođe sekund, a da ne pomisli na Kiku.

- Ona je bila moje mezimče. I sad mi odzvanja u glavi njen glas: „Mamita, e, samo da ti kažem!" - otvorila je dušu Nataša za pomenute medije.

Bonus video:

24sedam TV

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti