Oglasila se supruga našeg pevača ubijenog u Holandiji: Trudna sam i sama, ne znam kako ću dalje

18.06.2022

12:09

0

Autor: Marija Mitić

Folk pevač iz Novog Pazara, Enver Miki Kolašinac ubijen je 11. juna u sačekuši, a policija traga za napadačima

Oglasila se supruga našeg pevača ubijenog u Holandiji: Trudna sam i sama, ne znam kako ću dalje
harisa - Copyright Printscreen Facebook/ harisalotinac

Pevač iz Novog Pazara, Enver Miki Kolašinac, ubijen je 11. juna u Holandiji, gde je povremeno boravio. Kako se za sada smatra, on je usmrćen u sačekuši, a razlozi i počinioci su još uvek nepozati javnosti.

Pevačeva supruga Harisa Latinac je u drugom stanju. Sada se kratko oglasila za medije i rekla da ne zna kako će dalje, s obziorm da već ima dete iz prvog braka, drugo je na putu, a i živi sama i to kao podstanar.

- Sve što imam da kažem o mužu i našoj ljubavi piše na mom Fejsbuk profilu. Pored svega što se desilo moram da mislim na sebe i kako dalje. Već jedno dete iz prvog braka odgajam sama. A po svaku cenu nisam htela nikad iz svoje zemlje. Sad, evo i drugo dete na putu. Sama živim, a dvoje dece bez očeva. Posao nije stalni, a živim kao podstanar, kirija skupa - rekla je kratko za Avaz.

Printscreen/YouTube/Grand production
Enver Miki Kolašinac

- Moram da vodim veliku borbu sad sa decom i sa samom sobom. Nije lako. Bili smo srećni. Želela sam da se vrati svojoj rodnoj zemlji Srbiji i radili smo na tome. Ne znam zašto se sve desilo - rekla je ona.

Harisa je vaspitačica u vrtiću. Rekla je i da će dženaza njenom ubijenom suprugu biti sutra sa ikindije namaza, prenosi Indeksonline.rs.

Podsetimo, Enver Miki Kolašinac je svojevremeno učestvovao u takmičenju "Zvezde Granda", a za ovu medijsku kuću izdao je i pesmu "Dugo, dugo smo se tražili".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike