Aco Pejović održao treći spektakl u Beogradu, na koncertu okupio i kolege: Aleksandra Prijović iznenadila stajlingom (FOTO)

20.06.2022

07:20

0

Autor: Marija Mitić

Njegova kuma bila je u VIP loži sa suprugom Filipom Živojnovićem

Aco Pejović održao treći spektakl u Beogradu, na koncertu okupio i kolege: Aleksandra Prijović iznenadila stajlingom (FOTO)
aco_pejovic_19062022_0058 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aco Pejović sinoć je održao treći solistički koncert zaredom u Beogradu, pod otvorenim nebom na Tašmajdanu. Prve dve noći takođe su protekle sjajno, a potražnja je bila tolika da je pevač morao da otvori i datum za treći spektakl.

Sinoćnji koncert nisu mogli da propuste ni poznate ličnosti, pa je došao Aleksandar Sale Cvetković, Bojana Rajić, Ostoja Mijailović, ali i Pejovićevi kumovi - Aleksandra Prijović i Filip Živojinović.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aco Pejović

Pevačica zbog nastupa nije mogla da prisustvuje prvom Acovom koncertu, 17. juna, pa je tako njen suprug Filip Živojinović tada došao bez nje. Iako je već prisustvovao ludoj žurci koju je napravio Pejović, Filip se pojavio i na ovom zadnjem koncertu od tri, ruku pod ruku sa svojom suprugom.

Inače, Aleksandra je svojim stajlingom za Acov koncert privukla veliku pažnju budući da je pokazala zavidnu figuru u uskoj i kratkoj crnoj haljini, ali i zahvaljujući tome što je obula patike.

Aco je sinoćnji koncert otpočeo pesmom "Da si tu", koju je posvetio pokojnom prijatelju i menadžeru Boru Laleviću.

- Prva pomisao na tri koncerta je dovoljna da čovek bude uzbuđen i presrećan, kao što sam ja u ovom momentu. Sve je proteklo kako treba, probe su bile vrhunske. Ima iznenađenja, biće jedan divan hor dečiji koji će otvoriti veče sa mnom zajedno i to do sada nisam nikada radio. U svlačionici se ne dešava ništa, osim što se popije neka čaša protiv treme. Kum mi je doneo jednu flašu loze iz njegovog vinograda, na njoj piše datum i onda dole "Rasprodato". Baš mi je bilo simpatično to. Sad idem da se presvučem i da izađem na stejdž. Radujem se i jedva čekam - rekao je Pejović pred prvi koncert.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike