Na sceni sa Pejovićem i njegove ćerke! Pevač priznao: Pred koncert ne pijem (VIDEO)

17.06.2022

20:10

0

Acini gosti na večerašnjem nastupu biće Mirza Selimović i Magla bend

Na sceni sa Pejovićem i njegove ćerke! Pevač priznao: Pred koncert ne pijem (VIDEO)
Pejovic (2) - Copyright 24sedam/M. G.

Aco Pejović večeras na Tašmajdanu otvara prvi u nizu, od tri koncerta koja će održati pred beogradskom publikom, a njegovi specijalni gosti su Mirza Selimović i Magla bend.

Osim brojnih fanova koji su došli da slušaju Pejovića, veliki broj javnih ličnosti je među njegovim obožavaocima, koji su došli ove noći da ga podrže.

Među prvima je došao Filip Živojinović, koji će večeras sa društvom slušati Pejovića, a u VIP redovima će biti i voditeljke Sanja Kužet i Dragana Katić, ali i srpska reprezentativka Milica Mandić. 

Pejović je koncert otvorio sa dobro poznatom numerom „Za Ljiljanu“, kojuje otpevao uz pratnju dečjeg hora, a potom i svoj veliki hit „Da si tu“, dok je publika sve vreme sa njim pevala uglas. Kao treću numeru zapevao je „Propalicu“, i tako ređao svoje hitove, koje je publika pozdravila gromoglasnim aplauzom. 

 

Neposredno pred sam koncert, Pejović je dao izjavu za medije, među kojima je bila i ekipa 24sedam i otkrio do sada nepoznate detalje o njegovom nastupu, kao i to da će scenu deliti sa ćerkama. 

- Sve pripreme su protekle kako treba. Biće jedno lepo iznenađenje večeras, jedan dečji hor će otvoriti koncert sa mnom. Pre koncerta neću pijem. Kum mi je doneo flašu loze iz njegovog vinograda - priča Pejović i otkriva šta će preduzeti ako večeras padne kiša: 

- Ako padne kiša, to je Božja volja, ja ću to shvatiti kao dobar znak. Moje kolege su pre neko veče imale ovde koncert, niko nije otišao kući, tako da neće ni večeras. 

Kako kaže, rituale pred nastup nema: 

- Nemam nikakav ritual pred koncert. Samo kažem: „Bože, pomozi i to je to“ - ispričao je Pejović za okupljene medijske ekipe. 

Njegova najveća podrška su ćerke i supruga Biljana. 

- Supruga je tu, ćerke su tu. Srednja i najmlađa ćerka će biti u tom horu, pevaće zajedno sa tatom. Ćerke imaju veliku tremu jer su prvi put na scenu.

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike