Ćerke su ga kritikovale: Aco Pejović pred drugi koncert na Tašu otkrio sa čim se danas suočio! Evo i zašto večeras neće imati goste

18.06.2022

20:44

1

Kako kaže, bio je preplavljen emocijama, a ispričao je i šta je njegova supruga radila dok je on pevao

Ćerke su ga kritikovale: Aco Pejović pred drugi koncert na Tašu otkrio sa čim se danas suočio! Evo i zašto večeras neće imati goste
aco_pejovic_17062022_0064 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Aco Pejović večeras održava drugi od tri zakazana koncerta na Tašmajdanu, a nakon sinoćnjeg spektakla, spreman je da i večeras zablista pred publikom. Na bini sa njim su prethodne večeri bile i njegove ćerke, a kako kaže, imale su kritike.

Kako kaže, kada je sabrao utiske, preplavile su ga emocije.

- Kada sam se probudio, bilo mi je puno srce i još se oporavljam od sinoć. Sjajno veče, vrhunska atmosfera i velika količina pozitivne energije. Ja sam baš bio ganut tolikom silinom ljubavi i poštovanja koje su mi ljudi sinoć ukazali - rekao je pevač za medije pred početak drugog koncerta.

ATAImages/ A.A.
Aco Pejović

Kao što je poznato, njegove ćerke su bile u horu koji je nastupio protekle večeri sa njim.

- Njima je bilo vrhunski, one su srećne. Svaka je dovela svoje društvo. Ponosne su i zadovoljne, ali bilo je i kritika šta se njima dopalo, a šta nije, pa ćemo to promeniti noćas - kazao je pevač, pa otkrio o čemu se radi:

- Ima nekih stvari, kao redosled pesama. Za dosta stvari su u pravu, jer kada neko to gleda sa strane, to drugačije izgleda - kaže pevač. 

24sedam/M. G.
Aco Pejović

Njegova supruga se protekle večeri potrudila da sve bude kako treba. 

- Ona je sinoć jurila da sve ispoštuje i ugosti prijatelje tako da pola koncerta nije ni preslušala, danas je gledala klipove . kaže on, a ove večeri neće imati goste:

- Večeras kao i sinoć, s tim što neće biti gostiju zato što je subota i bilo bi glupo da bilo koga od kolega zovem, a da ne ide da radi. Sinoć je trajalo tri sata i večeras nema razloga da bude drugačije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike