„Muška suza najviše boli!" Pejović otkriva kada krišom plače: Ništa me u životu ne uzdrma kao to!

14.06.2022

21:39

0

On naglašava da je uvek bilo tako, čak i pre nego što je postao roditelj

„Muška suza najviše boli!" Pejović otkriva kada krišom plače: Ništa me u životu ne uzdrma kao to!
Aco Pejović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aco Pejović je kao gost jedne emisije otkrio u kojim situacijama najčešće zaplače. Objasnivši da je na decu bio slab još i pre nego što je dobio svoju, objasnio je kako ga nesreća najmlađih neverovatno pogađa.

„Da niko ne vidi!"

- Krene mi suza da niko ne vidi kad vidim neke klince na semaforima koji prose... Slatko, lepo dete, vidiš da je puno života i sad, umesto da je na nekom lepom mestu, u školi, ono je tu i traži neki novac za koji mu je neko rekao da traži - počeo je on u „Sceniranju" jednom prilikom pa naglasio da ga takav prizor uvek uzdrma.

- Ništa me u životu ne može tako uzdrmati kao dečija nesreća. I dok nisam imao svoju decu, na njih sam nekako bio najslabiji. Žao mi bude, to su mala bića, šta su oni nekome skrivili da bi to neko maltretirao - prokomentarisao je pevač.

Aco Pejović ATAImages/Antonio Ahel
 

Podsetimo, posle Pejovićeve ispovesti o teškom životnom periodu, kada mu se supruga borila za zdravlje, dugo se pisalo i o njegovim suzama koje je prolio naočigled svih. Objašnjavajući drhtavim glasom kroz kakvu je agoniju prolazio sa svojom decom, nije uspeo da sakrije emocije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike