Sad Olja Bajrami optužuje Milicu Pavlović za krađu pesme! Demantovao je kompozitor s kojim je bila u vezi! (FOTO)

15.06.2022

17:42

0

Autor: Marija Mitić

Kako je 24sedam saznao od izvora bliskog pevačici, ona ovu pesmu nikada nije kupila, već je od tadašnjeg dečka dobila na poklon, što se promenilo kada su raskinuli

Sad Olja Bajrami optužuje Milicu Pavlović za krađu pesme! Demantovao je kompozitor s kojim je bila u vezi! (FOTO)
milica pavlović ana nikolić olja bajrami - Copyright YouTube/TV Grand

Milica Pavlović već dugo je u ratu sa Anom Nikolić oko zbrke koja je nastala sa pesmom "Provereno". Međutim, pevačica Olja Bajrami danas je iznela tvrdnje da joj je upravo Milica učinila sličnu stvar 2016. godine, kada je u pitanju pesma "Još se branim ćutanjem", koju joj je tada, kako tvrdi preotela, a čiji je kompozitor Goran Ratković Rale.

Ipak, kako smo saznali, ova pesma nikada nije pripadala Olji, niti ju je kupila, što nam je potvrdio i sam autor trenutno sporne numere.

Olja je danas u okviru Instagram priče napisala:

 - Gledala sam sinoć isečak iz Ami Dži-ja. Pomno sam te slušala... Boli, jel da? A vidiš, Milice, ti dođeš u emisiju i kukaš na sva zvona i tražiš podršku, i dobićeš je jer si u pravu. A šta ću ja, Milice? Kome sam ja tad imala da kažem - započela je pevačica.

 

 

 - A sećaš se ti 2016. godine i duetske pesme 'Još se branim ćutanjem' koju sam otpevala sa Alenom, čovek koji je došao po pozivu oca, pa zbunjen bio. Tu pesmu sam radila godinu dana, spremala, ona je bila plaćena... Bila sam na putu, posvađana sa celim svetom. Znaš ko mi je bio celi svet? Taj s kojim ti ne pričaš više... Milice, uzela si je, ni trepnula nisi. Evo, ja te i dalje podržavam jer je sramno šta žena ženi može da učini, shvataš li sada? Želim da naučiš iz svega ovoga - napisala je Olja danas na Instagramu, a ovu objavu ubrzo je obrisala.

Printscreen Instagram/oljabajrami
Objava Olje Bajrami na Instagramu

Iz izvora bliskih pevačicama, saznali smo da je Olja tada bila navodno u romansi sa našim poznatim kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, te da je ovu pesmu od njega dobila na poklon. Ipak, sva saradnja je prestala kada su raskinuli, pa tako više nije bilo ni govora o tome da Olja snimi pomenutu pesmu. Zato je ona ponuđena drugim izvođačima, odnosno Milici, koja nije ni znala za čitavu situaciju koja je prethodila.

Kako dalje kaže dobro obavešteni izvor za 24sedam, Olja pesmu nikada nije platila, čemu svedoči i činjenica da nikoga od njih nije tužila ukoliko je već, kako tvrdi, dala novac za ovu numeru. Kako bi nam malo bolje razjasnio celu situaciju, pozvali smo i hitmejkera Gorana Ratkovića Raleta, koji je ostao mističan po pitanju cele situacije, te je nije demantovao, a ni potvrdio.

Youtube screenshot Grand Magazin TV Grand
Goran Ratković Rale

 - Nema ni govora o tome što priča Olja. Pesmu nikada nije kupila ni platila. Ta pesma je bila namenjena onima koji su je i otpevali - Milici i Alenu Islamoviću, koji su je na kraju i kupili. Ma, to su budalaštine - rekao nam je u dahu Rale, a na pitanje da li je stvarno bio u ljubavi sa Oljom Bajrami, kompozitor kaže

  - Joj, ma to je bilo pre sto godina. Ne znam šta da vam kažem, zaista nije to tačno niti sam joj pesmu ikada prodao.

Kako bi nam Olja prokomentarisala svoje optužbe upućene Milici Pavlović, pokušali smo da sa njom stupimo u kontakt, međutim, ona nije bila dostupna za komentar. Takođe, pokušali smo da dođemo i do Milice Pavlović, ali ona ovu temu nije želela da komentariše.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike