Krađa pesme izazvala haos na estradi! Jedni podržali Milicu Pavlović, drugi ne smeju da progovore: "Sujeta je čudo!"

15.06.2022

14:20

0

Brojni pevači imali su slična iskustva kao nekadašnja "Zvezda Granda", kojoj hit "Provereno" pokušava da preotme Ana Nikolić

Krađa pesme izazvala haos na estradi! Jedni podržali Milicu Pavlović, drugi ne smeju da progovore: "Sujeta je čudo!"
Ana Nikolić, Milica Pavlović - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images

Opšti haos zavladao je na estradi zbog situacije sa pesmom „Provereno“ koju je kupila Milica Pavlović, a koju neovlašćeno, u demo verziji sa izmenjenim tekstom, peva njena koleginica Ana Nikolić

O novonastaloj situaciji prva se oglasila i podržala Milicu Jelena Karleuša, a zbog svog stava i nagrabusila. Ušla je u žestok okršaj sa Acom Lukasom, a posle brojnih uvreda izrečenih sa obe strane i njihov duet "Bankina" je uklonjen sa Jutjuba

Iako je ovo centralna tema muzičke branše, brojni estradni umetnici ćute o ovome i ne žele da se mešaju, a oni koji se ne plaše ničijeg suda, oglasili su se za 24sedam i otkrili šta misle o novonastaloj situaciji sa autorskim pravima. 

Milica Pavlović,Printscreen ,,Amidži šou"
Milica Pavlović

Pevačica Goga Sekulić ističe da je imala identičnu situaciju, te je, kaže, ovo što se dešava u njihovoj branši veoma zabrinjavajuće.

- Šta reći... Sličnu situaciju sam imala pre dva meseca. Uložila sam u jednu pesmu 20.000 evra, nestala je sa Jutjuba. Nakon toga sam videla kako tiktokeri stavljaju moju numera „Anamneza“ sa novom pesmom Seke Aleksić „Bioskop“. Redosled identičan - kaže ona i dodaje:

Antonio Ahel/ATAImages
Goga Sekulić

 

- Ova dama u bioskopu noćas sama, njen tekst je pisala Marina i moj isto. Kompozitori su različiti. Nešto mora da se uradi po tom pitanju jer smo u velikom finansijskom gubitku. Mnogo ulažemo u naše karijere da bi se ovo dešavalo. Što se tiče njihove situacije, strašno! Znajući koliko je Milica uložila u novi album i koliko se trudi. S druge strane, pitanje je, da li je Ana tu pesmu kupila davno. To moraju sa autorima da reše  - kaže Goga za 24sedam

Istog mišljenja je i koleginica Edita Aradinović koja je uputila maksimalnu podršku Pavlovićevoj.

ATAImages/ A.A.
Edita Aradinović

 

- Iskreno da vam kažem, na Miličinoj sam strani. Smatram da se devojka borila platila i zaslužila svoju pesmu, ali dobro, ko će ga znati svi smo različiti. Moja podrška Milici. Nema šta da se učini, ne možeš da ideš i biješ ljude i ućutkuješ ih, svako govori za sebe, ja ne bih nikad dozvolila da mi se tako nešto desi, zato retko pevam demoe, i pažljivo biram - kazala je Edita otvoreno za naš portal, a njeno mišljenje deli i koleginica Ivana Selakov

- Čim sam čula Miličin album udelila sam joj komplimente na ovom svetskom projektu. Odmah mi se najviše dopala baš ta pesma, pa sam počela da je pevam i na svojim nastupima. Posle sam videla da je nastala neka frka. Ja sam u svojoj karijeri otpevala milion demo snimaka, neke od najvećih hitova, i kod mene su u kompjuteru, pa mi nikada ne bi palo na pamet da uradim tako nešto, da to zloupotrebim - kaže Ivana i otkriva da li bi tužila drugu stranu, da se nađe u takvoj situaciji:

ATAImages/ M.M.
Ivana Selakov

 

- Apsolutno podržavam Milicu, Aninu verziju nisam ni čula. Ne ulazim u to šta se izdešavalo, niti je moje da se mešam. Ne znam šta bih ja uradila da sam na Miličinom mestu, bilo bi mi neprijatno. Ne znam da li bih se odlučila na taj korak da je tužim. Sve je ovo bespotrebno, baš se lepo zavrtela ta pesma i mislim da bi Milica u svakom slučaju trebalo da bude ponosna što ima veliki hit - kazala je Selakov.

Ipak, nešto suzdržanija je bila Aleksandra Mladenović, koja tvrdi da navodno nije upućena u novonastalu situaciju, te je poručila koleginicama da što pre reše ovaj problem. 

Antonio Ahel/ATAImages
Aleksandra Mladenović

 

- Ne znam šta se tačno tu dogodilo, a ne mogu mnogo ni da komenatarišem. Poštujem rad i jedne i druge koleginice i volela bih da reše problem - kazala je Mladenovćeva diplomatski za naš portal. 

Na društvenim mrežama, osim Karleuše, Milicu su podržali Mihajlo Veruović Vojaž i Barbara Bobak, koji su se oglasili na Instagramu.

- Apsolutna podrška za ovog radnika, ribetinu, gospođetinu, pčelicu koja od prvog dana daje 700% sebe. Starije kolege bi trebalo da podržavaju i bodre mlađe umesto da se sa njima nadmeću i takmiče i udaraju na ovako niske načine. Sujeta je čudo - napisala je Bobakova i dodala: 

- Ta pesma je tvoja, ti si je stvorila, ti si je napravila hitom i naravno ti si je bolje otpevala (bez nacrtanih ukrasa) i ne dozvoli da ti to neko oduzme. Ne daj se! Ovo samo znači da si toliko dobra u svom poslu da si nekome trn u oku. Nastavi da kidaš jer zaslužuješ lepo sve što ti se dešava - zaključila je Barbara, dok je Vojaž kratko i jasno pružio podršku i objavio skrinšot sa Jutjuba Pavlovićeve pesme koja broji deset miliona pregleda.

Ipak, Marina Visković, Radiša Trajković Đani, Elma Sinanović, Jana Todorović, Aleksandra Prijović, Isak Šabanović, Sloba Radanović i Zlata Petrović, samo su neki od onih koje smo kontaktirali, a koji "nisu želeli da se mešaju" ili odgovore na poruku o krađi pesme na estradi.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike