Sve u superlativu! Ovako je Ana Nikolić pričala o Milici Pavlović: Jako je poštujem, kao i njen rad!

15.06.2022

17:07

0

Pošto se oglasila u jeku skandala - za mlađu koleginicu je imala samo reči hvale

Sve u superlativu! Ovako je Ana Nikolić pričala o Milici Pavlović: Jako je poštujem, kao i njen rad!
milica_pavlovic ana nikolic2a copy - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Skandal oko pesme „Provereno" s novog albuma Milice Pavlović, a koju svojata Ana Nikolić, ne prestaje da potresa domaću javnost. Otkako se na društvenim mrežama pojavio demo snimak koji je Nikolićeva svojevremeno snimila pa, po svemu sudeći, odbila pesmu, došlo je i do toga da pevačica počinje nastupe s istom kao „svojom novom za koju joj fali druga strofa, koju tek treba da napiše". Pevalovićeva, koja je ovu pesmu kupila pa i snimila, poručila je zato koleginici tokom gostovanja u „Amidži šouu" da „treba da je bude sramota imena i karijere".

Krajem proteklog meseca i na samom startu čitave drame, Ana je za nju imala samo reči hvale, kojima je i na kratko bila i smirila čitavu situaciju. Dok je većina raspravljala o tome kako je ona „kriva što je pesma procurila na ovaj način", Nikolićeva je izjavila za „Unu":

- Svako je za sebe. Milica je devojka koju ja jako poštujem, kao i njen rad. Ona se, za razliku od velike većine, trudi i radi na sebi, napreduje iz godine u godinu. Naravno da pratim njen rad. Kulturna je i vaspitana devojka, tako da ja ne bih rekla da sam je ja proslavila.

Mir je, pak, kratko trajao.

Podsetimo, Pevalovićeva nije krila svoje nezadovoljstvo čitavom situacijom u „Amidžiju".

„Sram te bilo, Ana!"

- ...Počinje nastup sa: „Da krenemo sa mojom novom pesmom, fali mi druga strofa da je napišem", to je toliko bezobrazno i pokvareno. Očekivala sam da će ona mene okrenuti, onako kolegijalno, ja nju ne poznajem. Da mi se desilo da mi procuri demo pesma, ja bih se izvinjavala, otišla bih i kupila joj drugu pesmu, rekla bih: „Evo ti, desilo se, nije u redu". Apsolutno veliko sram vas bilo i svim mojim kolegama koji ćute, jer svi znaju koliko je teško danas doći do pesme, odvojiti novac, zaraditi. Ne treba mene niko da brani, ali ovo je sramota za muzičku industriju, ovo se nije desilo nikad - izjavila je, između ostalog, ona.

Milica Pavlović,Printscreen ,,Amidži šou"
 

Krađa je na estradi izazvala neviđeni haos, a više o tome možete da pročitate na OVOM linku. S druge strane, posle Miličinog brutalnog obraćanja, Ana je prilično promenila ploču.

- Ne želim zaista da učestvujem u nečemu što sa mnom ima veze jedan odsto, zapravo ja sa ovim imam nula veze. Za rasplet priče zovite Dostojevskog - izjavila je za „Pink.rs", pa dodala:

- Kada su tri dana pre zvaničnog izlaska mog albuma izašli demoi pesama, niko se toliko nije time bavio. Kako to snimci napuštaju studio, treba pitati muzičkog producenta. A u seoske priče se ne mešam, nemam opremu da se valjam u tom blatu. Ja nemam veze sa tim - ponovila je.

Ana Nikolić ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike