Tera joj inat! Milica Pavlović poručila Ani Nikolić da se srami, pevačica pokazala koliko nisko može da padne (VIDEO)

15.06.2022

08:24

0

Pevačica je posle prozivki koleginice, odlučila da objavi snimak na kom peva hit „Provereno“, ali u svojoj verziji

Tera joj inat! Milica Pavlović poručila Ani Nikolić da se srami, pevačica pokazala koliko nisko može da padne (VIDEO)
Milica Pavlović i Ana Nikolić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Danima unazad estradu drma skandal čiji su glavni akteri Milica Pavlović i Ana Nikolić. Naime, Milica je objavila album „Posesivna“ na kojoj se našla numera „Provereno“, koja je za samo nekoliko sati postala veliki hit. 

Nedugo zatim, u javnost je isplivala i demo verzija iste numere u izvođenju Ane Nikolić. U prvi mah, svi su pomislili slučajnost i nepažnja, ali čini se da nije tako. 

Sve ovo ne bi bilo čudno, da Ana na nastupima ne izvodi pesmu u svojoj primarnoj verziji, sa izmenjenim tekstom, bez dopuštenja svoje koleginice. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Milica Pavlović, Ana Nikolić

 

Tekstopisac Dragan Brajović Braja je istakao da je Milica svoju pesmu pošteno platila, dok Ana o kupovini nije rekla ni reč. Mediji su ranije već pisali da je Ana ovu pesmu otpevala, a kako joj nije legla, odlučila je da odustane od nje. 

Pošto je Milica, sinoć, prvi put progovorila o ovoj situaciji i poručila koleginici da se srami, Ana je odlučila da joj tera inat. Nekoliko minuta pošto se Pavlovićeva oglasila, Nikolićeva je na svom Instagram nalogu podelila snimak na kom se vidi kako peva ovu pesmu na jednom nastupu u svojoj verziji. 

 

 

Da stvar bude još sramnija, Ana je isključila komentare, ne želeći da čuje sud pratilaca na Instagramu.

Podsetimo, Milica je poručila koleginici da se srami imena i karijere, a ona je njoj uzvratila brutalnom porukom istakavši „U seoske priče se ne mešam.“

ATAImages/ Antonio Ahel
Milica Pavlović, Ana Nikolić

 

 

- Ne želim zaista da učestvujem u nečemu što sa mnom ima veze jedan odsto, zapravo ja sa ovim imam nula veze. Za rasplet priče zovite Dostojevskog - izjavila je, pa dodala:

- Kada su tri dana pre zvaničnog izlaska mog albuma izašli demoi pesama, niko se toliko nije time bavio. Kako to snimci napuštaju studio, treba pitati muzičkog producenta. A u seoske priče se ne mešam, nemam opremu da se valjam u tom blatu. Ja nemam veze sa tim - kazala je ona za Pink. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike