Milica Pavlović se u uživo programu obratila Ani Nikolić: Pevačica otkrila sve o skandalu, pa joj uputila brutalne reči!

14.06.2022

20:45

0

Ona je „potkačila" i sve kolege koje ćute, jer znaju da nikako nije u redu ovo što se njoj dogodilo i kako

Milica Pavlović se u uživo programu obratila Ani Nikolić: Pevačica otkrila sve o skandalu, pa joj uputila brutalne reči!
milica-pavlovic-amidzi 6 - Copyright Milica Pavlović,Printscreen ,,Amidži šou"

Milica Pavlović je gostujući u jednoj emisiji progovorila o velikom skandalu oko pesme „Provereno", pa Ani Nikolić, čija demo verzija istog hita i dalje uredno kruži onlajn, uputila brutalne reči. Iako je ne poznaje, poručila joj je da treba da je bude sramota, jer bi ona na njenom mestu molila za oproštaj i kupila joj drugu pesmu - da demo slučajno procuri. 

Pevačica nije mogla da sakrije koliko ju je čitav slučaj povredio. Sve vreme joj je drhtao glas i posebno se teško miri sa činjenicom da njene kolege, koje znaju da do pesme danas nije lako doći - ćute. 

Ja ovo ne zaslužujem!

- Iskrena da budem, ja ovo ne zaslužujem, što se trenutno dešava. Da objasnim ljudima, pošto sigurno ima onih koji ne znaju... Izdala sam album sa 12 novih pesama, od njih se u prvoj nedelji izdvojilo četiri, pet. Radila sam dve godine aktivno. Publika zna da od mene uvek može da očekuje dobre spotove, pesme, neko sam ko nema radno vreme. U poslu sam 24 časa. Ako se jednog dana probudim i vidim da to više nije tako, prestaću. Što se tiče pesme „Provereno"... Tri nedelje od objavljivanja, kada je pesma već postala hit... Stižu mi poruke, snimci, emisije gde je izašla demo verzija koju peva Ana Nikolić - zastala je Milica u „Amidži šouu", vidno iznervirana skandalom koji ne jenjava. 

Prvo nisam mislila da Ana s tim ima veze...

- Svi pevači kada idu po studijima, svi mi dođemo i kada nam se nešto ponudi, otpevaš, vidiš da li ti leži, gledaš šta bi promenio... Odneseš kući, preslušaš, pa tek onda odlučiš i snimiš. Kada se to pojavilo, mislila sam da Ana s tim nema veze. Mislila sam da je eto procurilo, desilo se, pa je jedan novinar to uzeo, a i onako me ne voli, koristi, pa ni to mi nema veze... Navikla sam da primam niske udarce i da ustanem. Ni sad sebe ne sažaljevam, to rade se*onje, ne lavovi i borbeni ljudi. Uvek se trudim da idem dalje, pošteno se bavim ovim poslom, nemam crnu mrlju, ne može mi niko ništa, ali žena na društvenim mrežama tu demu verziju kači, najavljuje svoje nastupe s upravi tom pesmom, svoje nastupe kreće s njim - nabrajala je Pavlovićeva, gotovo gubeći dah.

- Dejan Kostić i Braja su mu je prodali. Pesma je moja, od januara ove godine je i zavedena. Ja imam ugovor. Ona može da je izvodi kao hit kakvim sam je ja napravila da bude s mojim saradnicima, nikakav problem ne bi bio. Ne, nego je videla da je pesma hit pa se setila da je i ona pevala, pa je izvukla pesmu i sada je promoviše kao svoju... ?! Zbunjuje publiku sa tekstom koji nije izvorni i primaran.

Tada, rešila je da se obrati i direktno Nikolićevoj.

Printscreen ,,Amidži šou"
Milica Pavlović

 

Sram je bilo!

- Ona će ovo zasigurno gledati. Sram je bilo. Svog imena, karijere. Kao devojčica sam je i do pre nedelju dana i te kako poštovala. Kao klinka sam gledala u nju kao u neku od vrcavih pevčica, zamišljala da i ja budem takva zvezda - prisećala se Milica, pa dodala:

- Očekivala sam da će me okrenuti. Da se meni desi da mi procuri demo, znam sebe, ja bih otišla da joj kupim drugu pesmu i molila je da mi oprosti, jer nije u redu. Veliko sram vas bilo svim kolegama koji ćute! Teško je danas doći do pesme, svi to znamo. Ovo je sramota, ovo se nije desilo... Prva Jelena Karleuša mi se javila, kako nije imala ovakav slučaj za 30 godina karijere... Bave se reketiranjem mene, a ja to neću da dozvolim... Naravno da mi se nije javila... - zaključila je ljutito ona. 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike