Ana Nikolić odgovorila na brutalnu poruku Milice Pavlović: Ja s tim nemam veze, a ni opremu da se valjam u tom blatu!

14.06.2022

22:20

0

Pevačica je naglasila da se „ne bi mešala u seoske priče", pošto joj je koleginica naočigled svih poručila da treba da je bude sramota

Ana Nikolić odgovorila na brutalnu poruku Milice Pavlović: Ja s tim nemam veze, a ni opremu da se valjam u tom blatu!
ana_nikolic_10062022_0053 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

U jeku drame Pavlović-Nikolić koja je nastala zbog pesme „Provereno" (s Miličinog albuma, a s kojom Ana odskora otvara svoje nastupe i njene demo verzije numere koja kruži onlajn), pevačica naglašava da s tim nema ništa i da „za rasplet priče treba zvati Dostojevskog". 

Pavlovićeva samo što je objasnila o čemu je reč kao gošča „Amidži šoua", te poručila koleginici da treba da je bude sramota imena i karijere, Nikolićeva je za „Pink.rs" odgovorila na sve rečima: „U seoske priče se ne mešam."

Nemam opremu da se valjam u tom blatu!

- Ne želim zaista da učestvujem u nečemu što sa mnom ima veze jedan odsto, zapravo ja sa ovim imam nula veze. Za rasplet priče zovite Dostojevskog - izjavila je, pa dodala:

- Kada su tri dana pre zvaničnog izlaska mog albuma izašli demoi pesama, niko se toliko nije time bavio. Kako to snimci napuštaju studio, treba pitati muzičkog producenta. A u seoske priče se ne mešam, nemam opremu da se valjam u tom blatu. Ja nemam veze sa tim - ponovila je. 

Ana Nikolić i Milica Pavlović ATAImages/ Antonio Ahel
 

Podsetimo, javnost je prilično uzdrmala afera oko pesme „Provereno", koja je postala veliki hit s albuma Milice Pavlović.

Pevačica Ana Nikolić počela je da pesmu, za koju je ranije snimila demo, predstavlja kao svoju na nastupima, a njenoj koleginici se to nimalo nije dopalo. Vidno razolarana i povređena, u „Amidžiju" joj je, između ostalog, poručila:

- Ono što imam da joj kažem u ovom momentu... Sram je bilo! Sram je bilo svog imena, sram je bilo svoje karijere... Do pre nedelju dana sam poštovala lik i delo Ane Nikolić, volela njene pesme, kao klinka sam gledala u Anu Nikolić i zamišljala sebe kao zvezdu. Prvo što je od nje otišao demo snimak, drugo objavljen je na Jutjub kanalu kao i zvanična pesma Ane Nikolić...

Milica je ispričala i kako bi se ona ponela, da je bilo do nje.

Milica Pavlović Printscreen ,,Amidži šou"
 

- Počinje nastup, „Da krenemo sa mojom novom pesmom, fali mi druga strofa da je napišem", to je toliko bezobrazno i pokvareno. Očekivala sam da će ona mene okrenuti, onako kolegijalno, ja nju ne poznajem. Da mi se desilo da mi procuri demo pesma, ja bih se izvinjavala, ja bih otišla i kupila joj drugu pesmu rekla bih: „Evo ti, desilo se, nije u redu". Apsolutno veliko sram vas bilo i svim mojim kolegama koji ćute, jer svi znaju koliko je teško danas doći do pesme, odvojiti novac, zaraditi. Ne treba mene niko da brani, ali ovo je sramota za muzičku industriju, ovo se nije desilo nikad. 

Milica Pavlović Printscreen ,,Amidži šou"
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike