Jeremićeva nikad veći dekolte u jutarnjem nije imala! Za dlaku izbegla peh pred kamerama (FOTO)

11.06.2022

10:30

1

Voditeljka je još jednom postala tema brojnih razgovora zbog stajlinga za koji se opredelila pred poznatu emisiju

Jeremićeva nikad veći dekolte u jutarnjem nije imala! Za dlaku izbegla peh pred kamerama (FOTO)
jovana_jeremic_6 - Copyright Printscreen ,,Novo jutro" Pink TV

Jovana Jeremić, voditeljka jutarnjeg programa na ružičastoj televiziji, odabrala je za svoju najnoviju emisiju - pravu letnju haljinu, urađenu po poslednjoj modi. Kako se u ovom periodu često nose „kolor blok" komadi, tako je ona sa zadovoljstvom prošetala minić koji je s jedne strane crven, a sa druge roze boje.

Do sada, inače, veći dekolte u jutarnjem nije imala, a to je na društvenim mrežama svakako „poteglo" lavinu komentara. Osim toga, Jovana je istakla i svoje noge, a za malo i pokazala više nego što je planirala.

Naime, kada je ušetala u studio pa sela na stolicu, haljina od očito izuzetno laganog materijla se malo povukla, pa je brzo morala da odreaguje ne bi li izbegla peh.

Podsetimo, Jeremićeva je pre izvesnog vremena u istoj emisiji odgovorila hejterima s Tvitera zašto uvek stavlja jastuk na stolicu pre nego što počne s programom.

- Volim da mi bude udobno! Zato stavljam jastučiće, a vi nikad to nećete razumeti. Hejteri, tviteraši i ne treba da razumete, jer postoje stvari koje za vas treba da budu nerazumne u svakom smislu. I nerazjašnjene - naglasila je bila ona, koja po svemu sudeći od toga i ne odstupa.

Jovana Jeremić Printscreen ,,Novo jutro" Pink TV
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike