On me je napravio! Svi detalji susreta Jovane Jeremić i Milomira Marića, nakon navoda o svađi: Imali smo uspone i padove

08.06.2022

13:58

0

Autor: Marija Mitić

Bivši saradnici sreli su se posle dužeg vremena

On me je napravio! Svi detalji susreta Jovane Jeremić i Milomira Marića, nakon navoda o svađi: Imali smo uspone i padove
Jovana Jeremić Milomir Marić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/A.H.

Dugo se šuškalo da su voditeljka Jovana Jeremić i čelnik Hepi televizije Milomir Marić "na ratnoj nozi", međutim, oni su sada dokazali suprotno. Bivši saradnici sreli su se posle dosta vremena, a Jovana je otkrila sve detalje njihovog susreta i odnosa.

- Srela sam Marića na komemoraciji Pece Jeremića. Bilo mi je drago što sam ga videla. Ja mogu da kažem neke stvari o njemu koje su me povredile, ali to nikada neće osporiti da ja Milomira Marića beskrajno volim i cenim kao čoveka - priča Jovana i objanjava zašto je pre svega zahvalna Mariću.

24sedam/ Katarina MIhajlović
Milomir Marić

- Novinari su preneli da je mene otkrio Aleksandar Tijanić, to je tačno, ali je od mene novinara napravio Marić. Kada je Tijanić umro, preuzeo me je Marić i radio sa mnom deset godina. Ponosan je na mene dokle sam stigla i šta sam sve uspela nakon "Happy" televizije. Ostaćemo uvek u korektnim odnosima. Kako god, imali smo mi i uspone i padove našeg odnosa, nikada se nije promenila jedna stvar da prema njemu osećam ljubav i poštovanje. Jednog dana kada njega ne bude više bilo, ja ću biti jedna od onih koja će najviše pričati o njemu, pisati tekstove i praviti emisije o njemu. On je obeležio moj život. Ja nikada ne zaboravljam Marićevu borbu kada me je ubacivao u jutarnji program i da dobijem svojih pet minuta na bivšoj televiziji. Realna sam, ali i dalje stojim iza svojih reči da me je Aleksandar Tijanić otkrio, a Marić napravio - zaključuje Jovana Jeremić.

Podsetimo, o sukobu Jovane i Milomira pričalo se kada je voditeljka nakon 10 godina dala otkaz na Hepi televiziji. Ona je tada za 24sedam rekla da je o otkazu Marića obavestila pismenim putem, što je još više podgrejalo sumnje o njihovom narušenom odnosu.

ATAImages/ A.A.
Jovana Jeremić

– Ne znam, nisam se čula sa Marićem. Pismenim putem sam mu dostavila otkaz –  rekla je ona tada, dok se i Marić oglasio za naš portal.

– Ne znam ništa jer me je na stolu jutros samo sačekao njen otkaz. Mi smo odlično, ne znam razloge  – rekao nam je tada kratko Marić, tvrdeći da nisu u sukobu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike