Jovana Jeremić odbrusila tviterašima, ali ko je misteriozni muškarac? „Nikad vi to nećete razumeti!" (FOTO/VIDEO)

01.05.2022

07:55

1

Oko voditeljke se ponovo podigla ogromna prašina...

Jovana Jeremić odbrusila tviterašima, ali ko je misteriozni muškarac? „Nikad vi to nećete razumeti!" (FOTO/VIDEO)
jovana_jeremic_5 - Copyright Printscreen ,,Novo jutro" Pink TV

Jovana Jeremić posvetila je jedan delić „Novog jutra" - tviterašima, ne bi li im u poznatom stilu odgovorila na brojne komentare koje su joj „ostavili" prethodnog dana. Podsetimo, pojedinci nisu mogli a da ne istaknu to da voditeljka pred kamerama ružičaste televizije sedi na stolici na kojoj se nalazi i nekoliko jastuka.

Printscreen Twitter
 

Pošto su „udarili" i na njenu visinu, nije im ostala dužna. Naglasila je kako hejteri „neke stvari nikad neće razumeti".

- Volim da mi bude udobno! Zato stavljam jastučiće, a vi nikad to nećete razumeti. Hejteri, tviteraši i ne treba da razumete, jer postoje stvari koje za vas treba da budu nerazumne u svakom smislu. I nerazjašnjene - rekla je Jovana gledajući pravo u kameru.

Ovog jutra, inače, Jeremićeva se pojavila u kombinezonu sa providnim detaljima i s mašnom na glavi, pa odavala utisak moderne „Catwoman".  

- Moraju da razumeju da sam ja jako emotivna i da ja ljude koji su mi pomogli i koji su bili ljudi na početku moje karijere nikada ne ostavljam. Neću da menjam svoju stolicu, prijatelje. I ne idem samo za materijalnim nego da gledam dušu u čoveku. To je razlika između mene i njih. Zato sam ja gde je Jovana Jeremić. I zato me narod ovoliko ceni - dodala je ona.

S druge strane, ekipa „Paparaco lova" uhvatila je voditeljku bez dlake na jeziku u društvu nepoznatog muškarca, zbog čega se takođe u javnosti podigla velika prašina. Čim je snimak osvanuo, pokrenute su bile i spekulacije akonto njenog ljubavnog života, što se često događa otkako se razvela.

Ona se, međutim, po ovom pitanju još nije oglasila. Po svemu sudeći, pak, ostala je dosledna rečenici koju je jednom podelila - da se žene dele na one koje brišu i na one koje dižu prašinu, svrstavajući sebe u drugu grupu. 

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike