Ne udajem se ja za svakog! Jeremićeva uporedila sebe sa Bekvalčevom: Nataša srlja, ja sam stabilnija

31.05.2022

14:09

1

Voditeljka kaže da ona i pevačica imaju istu energiju, pa čak i da se fizički liče

Ne udajem se ja za svakog! Jeremićeva uporedila sebe sa Bekvalčevom: Nataša srlja, ja sam stabilnija
Nataša Bekvalac Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka Jovana Jeremić poistovetila je sebe sa pevačicom Natašom Bekvalac. Kako je istakla obe su istog temperamenta, imaju istu energiju, ali kako kaže, u jednome se mnogo razlikuju.

- Ja volim Natašu Bekvalac, obožavam je, ona zna da ima moju podršku. Ja kažem, nije ona grešila što je pokvarena već zato što je mnogo dobra. Nas dve smo slične i fizički, a i po duši. Imamo dobru dušu i Nataša i ja. Nataša malo ume da srlja, a ja sam stabilnija. Ja tri puta merim, pa onda sečem - kazala je Jovana. 

ATAImages/ A.A.
Jovana Jeremić

 

Kako se nedavno razvela, medije je zanimalo šta treba da poseduje njen novi emotivni partner koga bi predstavila javnosti. 

- Da bude moj partner životni. Vi nikada mene nećete videti sa muškarcem u javnosti, dok ne bude izabranik moga srca. Imaću momke ili momka, ali dok stvarno ne vidim ko je taj koji meni odgovara - rekla je voditeljka. 

ATAImages/ A.A.
Nataša Bekvalac

Kako je veoma dopadljiva, predstavnike sedme sile je zanimalo kako bi reagovala ako bi je neko zaprosio u programu uživo.

- Vratila bih prsten, pa ne udajem se ja za svakog. Samo za onog pravog i onog kom zadrhti srce i koji ima sve one kvalitete, koje mora da ima, da bi bio sa Jovanom Jeremić. Ja kažem i momcima koji me startuju, da moraju da budu svesni da se zabavljaju sa jednom regionalnom televizijskom zvezdom i da to zahteva ulaganje u svakom smislu - istakla je Jeremićeva za Informer. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike