Prošlo je 11 godina od pogibije Darka Radovanovića: Kum otkrio šta je sa ćerkom pevača, pa kako je saznao za tragediju

11.06.2022

07:25

0

Folker je poginuo 11. juna 2011. zajedno sa menadžerom Aleksandrom Miloševićem u saobraćajki nedaleko od mosta u Ostružnici

Prošlo je 11 godina od pogibije Darka Radovanovića: Kum otkrio šta je sa ćerkom pevača, pa kako je saznao za tragediju
radio_s_18032010_0005 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Darko Radovanović je pogidnuo pre tačno 11 godina 11. juna i za sobom pored pesama ostavio suprugu Mariju i ćerku Laru. Devojčica će navršiti četrnaestu samo dan nakon godišnjice Darkove smrti i, prema rečima kuma Milana Mirkovića, skoro je sve nasledila od tate. Takođe, kada je muzika u pitanju, veoma je zanima. Ide u dve muzičke škole, a poslednjih godina se okrenula i stranoj sceni.

Siguran da će postati velika zvezda, Marković je za jedne domaće medije sa knedlom u grlu naglasio i kako je naslednica njegovog kuma dete za primer.

„Njenog tatu niko nikada neće moći da zameni!"

- Danas je punih jedanaest godina od kada Darka nema, a bol je ista kao i prvog dana. Vreme samo prolazi, a ja utehu nalazim u Lari...  Život ju je naterao da brže odraste. Veoma je odgovorna, ide u dve muzičke škole, trenira atletiku i ima sve petice - počeo je Milan u razgovoru s medijima, pa nastavio o tome koliko se trudi da joj očinska figura što manje fali:

- Njenog tatu niko nikada neće moći da zameni, ali ja se maksimalno trudim da joj očinska figura što manje fali. Marija je divna majka, koja je skroz zapostavila svoj život, čak i posao, da bi se posvetila Lari i njenom vaspitanju.

Darko Radovanović sa kumom Milanom Mitkovićem/ Privatna arhiva/ Milan Mitković
 

Inače, Darko se sa kumom video tog kobnog 11. juna. Pošto je pevač otišao s menadžerom na nastup, Milan se sa Marijom zaputio na jednu svadbu koja je bila organizovana u restoranu u kom je i upoznala Radovanovića. U jednom trenutku, međutim, od novinara je dobio strašan poziv, ali nije mogao da poveruje u jednu jedinu reč. Posle deset minuta, telefon mu je ponovo zazvonio - izjavljeno mu je bilo saučešće, te se vest o smrti ispostavila kao tačna. Ostao je bio u šoku.

Podsetimo, Radovanović je poginuo pre tačno 11 godina u strašnoj saobraćajnoj nesreći na novom Obrenovačkom putu, nedaleko od mosta u Ostružnici. Sve se odvilo nešto posle osam sati uveče. Menadžer Aleksandar Milošević takođe je ostao na mestu mrtav.

Darko Radovanović ATAImages/ A.A.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike