Ivana Selakov se prisetila pokojnog kolege: Nikada neću zaboraviti tu noć kad su nam javili, bila sam van sebe

30.05.2022

16:35

0

Autor: Marija Mitić

Darko Radovanović bio je blizak prijatelj i saradnik pevačice

Ivana Selakov se prisetila pokojnog kolege: Nikada neću zaboraviti tu noć kad su nam javili, bila sam van sebe
selakov_kasina_02112017_0002 - Copyright ATAImages/ M.M.

Pevačica Ivana Selakov bila je bliska prijateljica i saradnica sa pokojnim Darkom Radovanovićem, čiji hitovi i dalje žive, 11 godina od njegove smrti. Oni imaju i duet, hit "Ako je do mene", koji Ivana i sada rado peva, kao što se rado priseti i pokojnog prijatelja.

- On je to zaslužio, da se ta pesma peva... Uskoro je godišnjica njegove pogibije, uvek se potrudim da odem na godišnjicu, a na nekim nisam bila zbog privatnih obaveza. Uvek ga se setimo kakav je sjajan pevač, radnik, drugar i kolega bio. O njemu stvarno sve najlepše, zaslužio je da ga se setimo - ispričala je ona za Grand Online, pa se prisetila tog kobnog 12. juna 2011. godine kada je pevač zajedno sa svojim menadžerom nastradao u saobraćajnoj nesreći.

ATAImages/ A.A.
Darko Radovanović

Ivana je te večeri imala zakazan jedan od bitnijih nastupa, ali saznavši loše vesti, nije mogla da izađe na scenu.

- Nikada neću zaboraviti, trebala sam da imam svoj prvi nastup u Budvi u čuvenom ''Trokaderu''. Tamo kad nastupaš znači da si postao poznat. Čekali smo u restoranu da počne nastup i počeli su telefonski pozivi ''Je l istina? Jel ste čuli?'' Mi smo mislili da su dezinformacije, međutim ispostavilo se da je istina. Nismo ni imali nastup koliko nam je bilo loše, iz poštovanja prema njemu nismo imali nastup niti su oni otvorili klub to veče. Pokazali su da su pravi prijatelji i veliki ljudi. Bili smo van sebe, to je bilo jedno užasno veče, ne mogu ni da zamislim kako je bilo njegovoj porodici - prisetila se Ivana Selakov.

ATAImages/ A.A.
Ivana Selakov

Podsetimo, Darko Radovanović tragično je izgubio život u saobraćajnoj nesreći u blizini Ostružničkog mosta kod Beograda 12. juna 2011. godine. Baš te godine objavio je album pod nazivom "Dukat", sa kojeg se pesme i danas slušaju.

Takođe, jedni od najvećih hitova koji se i danas slušaju su duet sa Ivanom Selakov "Ako je do mene", zatim "Da mi je al nije", "Tako ide", "Vreme da se rastaje" i mnoge druge.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike