Sa knedlom u grlu! Nikola Rokvić priznao šta je nasledio od oca i koju njegovu pesmu najviše voli: Divio sam mu se na tome (FOTO)

31.05.2022

19:45

0

Mladi pevač nije skrivao zašto mu je ta numera posebno u srcu

Sa knedlom u grlu! Nikola Rokvić priznao šta je nasledio od oca i koju njegovu pesmu najviše voli: Divio sam mu se na tome (FOTO)
Marinko i Nikola Rokvić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Četvrti po redu "Sabor narodne muzike Srbije" počeo je večeras, a u revijalnom delu gledaoce i publiku je zabavio Nikola Rokvić, koji je izvodio najveće hitove svog pokojnog oca Marinka Rokvića.

Kako se moglo i videti, to je za njega bilo veoma emotivno, a isto je priznao i ekipi 24sedam, koja je razgovarala sa njim odmah posle nastupa.

24sedam/Milica Gudžulić
 

- Bilo je emotivno, izvodio sam pesme moga oca i posebno je to iskustvo, posebno na sceni gde je Marinko primio nagradu za životno delo. Odgovornost, ponos, radost i doza tuge - kaže Nikola i otkriva da li je pronalazio sličnost između njega i oca kada su nastupi u pitanju:

- Od njega sam nasledio da nemam tremu. On je uvek voleo da peva, toliko je nastupa imao i nikada nije posustao. I u zadnjim godinama je želeo da radi i divim mu se na ambicijama i trud.

Nikola je priznao i koja mu je očeva pesma omiljena, a koju je otpevao na festivalu.

Antonio Ahel/ATAImages
 

- "Polomio vetar grane". To je pesma koju mnogo volim, deluje kao da je izvorna, a novokomponovana je - iskren je bio Nikola.

O čemu je pevač još pričao, pogledajte u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike