"Otac je bio u mojim molitvama": Nikola Rokvić se vratio iz Jerusalima, pa otkrio detalje: Ušli smo u reku u belim haljinama

15.05.2022

11:35

0

Za njega je ovo bilo nezaboravno iskustvo

"Otac je bio u mojim molitvama": Nikola Rokvić se vratio iz Jerusalima, pa otkrio detalje: Ušli smo u reku u belim haljinama
nikola - Copyright Printscreen Instagram/ Nikolarokvic

Nikola Rokvić se nedavno vratio sa putovanja po Izraelu na kome je doživeo neverovatne stvari koje će prepričavati celoga života.

On je otkrio kakav je utisak Jerusalim ostavio na njega, te šta mu se sve tamo desilo.

- Kada smo došli u Jerusalim to je ostavilo neverovatan utisak na mene. Biti na mestu gde je Sveti Jovan krstio Isusa Hrista je zaista veličanstveni doživljaj. Svi smo ušli u reku u belim haljinama i imali smo utisak da sve loše odlazi od nas s vodom. Sa takvom verom sam izašao iz reke i osećao sam se pročišćeno - ispričao je pevač.

Već pola godine prošlo je od kada nas je napustio legendardni Marinko Rokvić, čiji odlazak je ostavio veliku tugu i bol u krugu porodice i svih onih koji su ga poznavali i voleli.

- Dali smo šest meseci odmah po mom povratku i mnogo mi je značilo što sam bio na svetim mestima i što je on tada bio u mojim molitvama. Verujem da je to bilo veoma značajno za moju porodicu i sve ljude koji su bili sa mnom, pa i za one koji nisu sa nama jer je molitva ta koja nas spaja - rekao je Nikola za Story.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike