Bojana Barović i Nikola Rokvić došli među prvima: Hit detalji svadbenog veselja Terzićeve bratanice i fudbalera Partizana!

29.05.2022

14:25

0

Mladi par je sudbonosno „da" izgovorio u crkvi Svetog arhangela Gavrila, pa odatle otišao na veselje u jednom prestoničkom lokalu

Bojana Barović i Nikola Rokvić došli među prvima: Hit detalji svadbenog veselja Terzićeve bratanice i fudbalera Partizana!
Copyright Bojana Barović i Nikola Rokvić ATAImages/Antonio Ahel

Bratanica generalnog direktora „Zvezde", Jovana Terić, udala se danas za fudbalera Partizana Lazara Markovića. Venčanje se odvilo u crkvi Svetog arhangela Gavrila, nakon čega su sa zvanicama otišli u jedan prestonički lokal, na veselje.

Među prvima, tu su se pojavili Bojana Barović i Nikola Rokvić, te pevačev brat Marko. Za njima, stigao je i Zvezdan Terzić - koji je prethodno bio u Parizu, na utakmici finala Lige šampiona.

 

 

Sudeći po njihovim objavama na društvenoj mreži Instagram, Aca Sofronijević svirao je za goste, koji su uživali u ambijentu okićenom belim ružama.

Instagram screenshot / nikolarokvic
 

Venčanje se, inače, odvilo samo pred najbližima, koje su ispred crkve dočekali trubači.

Prema pisanju domaćih medija, Jovana i Lazar su se upoznali preko fudbalskog menadžera s kojim su oboje prijatelji. Dok je Marković igrao u Liverpulu, Jovana je živela na relaciji Engleska-Srbija. Fudbaler je sa sportskih strana „prošetrao" i po zabavnim kada se pisalo o njegovoj kratkoj romansi s blogerkom Zoranom Jovanović.

S novopečenom suprugom trenutno čeka dete.

Jovana Terzić i Lazar Marković Printscreen Instagram/masaterzic
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike