Strašni detalji razgovora žene i ljubavnice Miroslava Ilića: Dobila sam prsten, a ona je htela da ubije i njega i decu!

18.04.2022

08:40

1

Pevač je Mirjanu Antonović zavoleo dok je još bio u braku, a kada je saznao da će s njom dobiti sina, želeo je da mu da ime Kristijan

Strašni detalji razgovora žene i ljubavnice Miroslava Ilića: Dobila sam prsten, a ona je htela da ubije i njega i decu!
Miroslav Ilić i Mirjana Antonović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ljubav Mirjane Antonović i Miroslava Ilića je, prema njenim rečima, počela 1984. godine. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja pa započeli romansu, iako je on bio u braku s Gordanom Ilić.

Njih dve su, zbog situacije u kojoj su se kasnije našle, postale velike rivalke, piše „Kurir", a Mirjana je za pomenute medije otkrila detalje njihovog prvog razgovora, pa mnoge ostavila bez reči. Navodno, ona je planirala i budućnost s Ilićem, kom je supruga pretila i da će mu presuditi.

„Naglasio mi je da nije srećan s njom"

- Naša ljubav je počela 1984. Upoznali smo se preko prijatelja kad je on bio u Njujorku na turneji s Lepom Brenom i Slatkim grehom. Rekao mi je da su ga roditelji naterali da se oženi pošto je njegova žena bila trudna, da se ne slažu i da je za glavu viša od njega. Naglasio mi je da nije srećan, jer nisu zajedno iz ljubavi i da se zbog toga često opija. Miroslav je tada još uvek bio u braku, ali odvojen od Gordane, i planirao je da se razvede - počela je svoju priču Antonovićeva.

Kada je saznala da je u durgom stanju, Ilić je bio jednako iznenađen.

Miroslav Ilić ATAImages/Antonio Ahel
 

- Kad sam saznala da sam trudna, bio je iznenađen kao i ja. Hteo je da bude fer prema Gordani i deci, da ih obezbedi, pa da traži razvod. Kako mi je stomak rastao, bio je sve srećniji. Znali smo da će biti sin i on je želeo da se zove Kristijan. U Australiji me je iznenadio prstenom, a svog menadžera Branka Stojnića zamolio da nam bude kum. Planirali smo zajedničku budućnost posle njegovog razvoda - tvrdi ona.

Trenutak kada se sve promenilo bio je kada su se supruga i ljubavnice čule telefonom.

- Počela je da zove i preti meni i detetu. Govorila je i da će ubiti svoju decu i Miroslava. Nisam želela bilo ko da nastrada. Pošto sam tad bila kod sestre u Beogradu, spakovala sam se i odletela za Njujork, a Miroslav se naljutio što sam se vratila u Ameriku - objasnila je.

Kada je rodila Devina, Miroslav je nestao bez traga. I danas je s Gordanom u braku, toliko skladnom da ga ni sudski proces za utvrđivanje očinstva nije poljuljao. Proces je, inače, pre izvesnog vremena Mirjana pokrenula. Nedavno je i završen, a konačna odluka suda se još uvek čeka.

Devin, sin Mirjane Antonović, ATAImages/ A.A./24sedam
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike