Rade na prinovi: Tijana i Slaviša Čurović se pomirili posle sedam godina od razvoda, a sad žele još jedno dete!

27.05.2022

06:30

1

Kako saznaje 24sedam, glumački par ne želi da njihova ćerka ostane jedinica

Rade na prinovi: Tijana i Slaviša Čurović se pomirili posle sedam godina od razvoda, a sad žele još jedno dete!
Tijana Slaviša Čurović (1) - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Glumački par Tijana i Slaviša Čurović rešili su da svojoj ljubavi daju još jednu šansu nakon sedam godina od razvoda, što se pročulo u javnosti u februaru ove godine. 

Kako saznaje 24sedam, oni sada planiraju i proširenje porodice. Poznato je da imaju ćerku Taju, koja ima 15 godina, ali ovaj glumački par ne želi da ona ostane jedinica.

Instagram printscreen/slavisa_curovic
 

Naš izvor navodi da su Tijana i Slaviša srećniji nego ikada, te da bi voleli da dobiju još jedno dete. Posebno je, kaže izvor, glumac taj koji želi da njegova ćerka ima brata ili sestru.

Tragom ovih informacija, stupili smo u kontakt sa glumicom, te smo je prvo upitali da li je sada njihov odnos drugačiji nego ranije. Međutim, ona je insistirala da o privatnom životu ne želi da priča.

- Ne mogu ništa da pričam na tu temu, mi smo prosto rekli svima da ne želimo da dajemo izjave o privatnom životu i porodici - kratka je bila Tijana.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Međutim, kada smo joj ispričali naša saznanja o tome da rade na proširenju porodice, Tijana nije želela ni da potvrdi ni da demantuje to, već se samo nasmejala.

- Pa ne mogu zaista na to da vam dam odgovor, to je nešto intimno i privatno, ne bismo o tome uopšte pričali - zaključila je ona kroz smeh. 

Podsetimo, iako su Tijana i Slaviša bili razvedeni, oni su redovno išli zajedno na javna mesta - koncerte, predstave, restorane. Zato mnogima nije bilo čudno kada bi se na njihovim nalozima na društvenim mrežama pojavile zajedničke fotografije.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Međutim, jedna je privukla pažnju, kada su na fotografiji pozirali njih dvoje sa ćerkom, a pogotovo je opis zaintrigirao.

- Šta ostaje iza nas ako ne porodica - napisala je ona tada, a onda ubrzo i potvrdila da su ponovo svi zajedno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike