Prijateljstvo postoji i posle razvoda: Glumac pozirao sa bivšom ženom i ćerkom, jedna stvar otkriva njihov odnos

05.02.2022

09:55

0

Iako više nisu zajedno, oni i dalje funkcionišu sjajno

Prijateljstvo postoji i posle razvoda: Glumac pozirao sa bivšom ženom i ćerkom, jedna stvar otkriva njihov odnos
Copyright Slaviša Čurović, Foto: ATAimages/Antonio Ahel

Da je dobar razvod bolji nego loš brak i da sa bivšim partnerom i nakon rastanka može normalno da se funkcioniše, dokazao je glumac Slaviša Čurović.

On je bio u braku sa koleginicom Tijanom Čurović, sa kojom je dobio ćerku Taju. Iako već duže vreme nisu zajedno, oni se i dalje odlično slažu što govori i njegova poslednja objava na društvenoj mreži Instagram.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Slaviša je, naime, objavio fotografiju sa bivšom suprugom i njihovom naslednicom, a njihovi osmesi govore u prilog tome da su u skladnom odnosu.

Instagram printscreen/slavisa_curovic
 

Slaviša je u jednom intervjuu govorio o razvodu, te istakao da će svaki brak propasti ukoliko se ne poštuju "prave vrednosti".

- U društvu gde je jednoj ženi važniji kućni ljubimac, pas, nego muž možete očekivati samo debelu propast. U društvu gde je muškarcu važnija karijera od porodice, možete očekivati samo rasulo. Kada te dve stvari spojite, sa teškim sticanjem novaca, vi dobijete razvod - rekao je Čurović svojevremeno pa dodao:

- Bolje je trpeti – zbog Boga. Ja nisam onaj koji zna da trpi, tako da sam ja pogrešna adresa. Ja bih znao kako, ali ne bih mogao sebe da naučim, kao što i nisam. Opet ću ponoviti – više se šeta pasa po ulici nego dece, pa se posle pitamo što nestajemo kao narod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike