Slaviša Čurović o teškom početku: Bio sam beskućnik u Beogradu!

14.11.2020

22:15 >> 21:06

0

Autor: N. Lisinac

Osim glume veliku ljubav gaji i prema sportu, odnosno boksu

Slaviša Čurović o teškom početku: Bio sam beskućnik u Beogradu!
Copyright Slaviša Čurović, Foto: ATAimages/Antonio Ahel

Glumac Slaviša Čurović danas niže uspeh za uspehom kada je glumačka karijera u pitanju, međutim, njegov početak nije bio nimalo lak. Put do uspeha bio je jako trnovit, a on se iz rodne Crne Gore odselio i sreću potražio u Beogradu, gde je izvesno vreme bio beskućnik.

– Pre 6 godina kada mi je majka umrla na rukama, bila je jako bolesna i bio sam beskućnik ovde u Beogradu i da nisam imao divne prijatelje Sergeja Ćetkovića, Borisa Bulića, Danila Bećkovica i još neke divne ljude, da nisam njih imao ne bih opstao. Tad sam se i razveo – rekao je za “Kurir” i dodao:

– Slab sam na dve osobe u životu, na moju majku i ćerku, a ćerka ima istu sudbinu istu… Majka je bila najbolji čovek na svetu… Otišla je sa 60, nikada nije imala mira, sve što je imala ostavila je mojoj ćerki.

Njegova velika ljubav je i sport, odnosno boks. Međutim, karijeru uspešnog boksera nije mogao da izgradi jer mu to nije dozvoljavala pokojna majka.

Majka mi nije dala da se bavim boksom, bio sam nemiran momak,a sad sam miran čovek. Boks komentarišem već 22 godine, time se bavim dugo. Borio sam se za boks, napravili smo “Arena fight” kanal, tu sam glavni urednik. Imam ćerku, 14 godina, da imam sina pustio bih ga da se bavi boksom, manje povreda ima nego što mislimo, manj smrtnih ishoda i teških ishoda – ispričao je glumac.

Pročitajte još:

Mima Karadžić: I glumci su ljudi iako su nekada sahranjivani na grobljima za pse!

Javne ličnosti koje su po zanimanju glumci, ali su njihove karijere otišle u potpuno drugom smeru

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike