Dugo je čuvao tajnu! Isak je pre Aleksandre imao devet godina stariju devojku: Mislio sam da ću je oženiti

25.05.2022

21:50

1

Pevač je objasnio da je sa njom bio četiri godine, ali nije želeo da otkriva njeno ime

Dugo je čuvao tajnu! Isak je pre Aleksandre imao devet godina stariju devojku: Mislio sam da ću je oženiti
Isak Šabanović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Isak Šabanović je nešto više od dva meseca u ljubavi sa koleginicom Aleksandrom Mladenović. Pre pevačice, malo toga se znalo o emotivnom životu ovog rokera. 

Ono što je čuvao u tajnosti jeste dugogodišnja veza sa devet godina starijom devojkom čiji identitet je želeo da sačuva samo za sebe, a koju je bio spreman da oženi. 

- Četiri godine smo bili zajedno, ona mi je ujedno i najstarija devojka sa kojom sam bio. Mislio sam tada da ću da se oženim, ali bilo pa prošlo - otkrio je Isak za "Grand Online". 

ATAImages/Antonio Ahel
Isak Šabanović

 

Podsetimo, vezu sa Aleksandrom je držao u tajnosti, jer mu je fokus na izgradnji karijere, ali kako je već "uhvaćen na delu", on nije želeo da okoliša.

- Tačno je, Aleksandra i ja smo zajedno već dva meseca. Oboje smo javne ličnosti i znamo da publiku zanima sve o nama i našim životima, ali nismo želeli da na račun naše veze dobijamo dodatni prostor u medijima. Naše karijere su odvojene, a i nisam navikao da iznosim svoj privatni život - rekao je Šabanović ranije i dodao: 

ATAImages/ Antonio Ahel
Isak Šabanović, Aleksandra Mladenović

 

- Pošto su nas već uslikali zajedno, mogu da kažem da nam je jako lepo, sjajno se slažemo, uživamo, zaljubljeni smo i srećni. Ja za deset dana izbacujem svoju novu pesmu i ovo nije urađeno radi marketinga jer mi stavrno ne treba marketing tog tipa.

Ranije u izjavi za 24sedam on je otkrio i kako su se upoznali i kada je ljubav planula

ATAImages/Antonio Ahel
Isak Šabanović, Aleksandra Mladenović

 

- Upoznali smo se tako što sam ja otišao na Aleksandrin nastup. Posle kratkog vremena našli smo se kao gosti na jednoj svadbi. Meni se Aleksandra zaista svidela, ali ja sam stidljiv, nikad u životu ne bih mogao da joj priđem. Da mi ona nije prišla, sada ne bismo ni bili zajedno, ključnu kartu je zapravo ona odigrala. Počeli smo da se zabavljamo 1. marta, a ono čime me je osvojila jeste njena harizma - rekao je Šabanović tada. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike