Isak šokirao: Završavao sam u krevetu sa obožavateljkama! Ispričao i zašto nije bio spreman za vezu sa Aleksandrom!

24.05.2022

11:17

0

Pevač se nikad ovako nije otvorio govoreći o ljubavnom životu

Isak šokirao: Završavao sam u krevetu sa obožavateljkama! Ispričao i zašto nije bio spreman za vezu sa Aleksandrom!
seka_aleksic_19052022_0090 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Isak Šabanović otvorio se kao nikad dosad o svom ljubvanom životu, iako je sada u vezi sa koleginicom Aleksandrom Mladenović.

Od toga kakve je devojke imao, koliko njih, pa razne "blic" kombinacije, Isak je otkrio sve o tome, pa čak i rekao da nije bio spreman na vezu sa Aleksandrom.

On je odgovarao na pitanja u emisiji "Pretres" na Hype televiiji, pa je priznao najpre da li još koketira sa devojkama.

- Pa sad ne, sad mi je zabranjeno - nasmejao se Isak i rekao da nikad nije imao navalentnu devojku, jer takve i ne voli. 

Kako je ranije priačao da nije bio spreman za ozbiljnu vezu, opisao je šta se desilo za kratko vreme, pa priznao da je o tome čak otvoreno govorio i sa pevačicom s kojom je u ljubavi oko dva meseca.

ATAImages/ Antonio Ahel
Isak Šabanović i Aleksandra Mladenović

 

- Nisam bio. Ja sam i njoj to rekao: "Ja ne znam šta da radim, nisam spreman za vezu". Ali, kad sam video da provodimo vreme stalno i da kad odem kući je zovem još malo na kafu... - ispričao je on kako je shvatio da se zaljubio.

Ipak, poznato je da je u prošlosti imao puno devojaka, pa je na pitanje voditelja "da li si nekada posle nastupa završio sa nekom obožavateljkom u krevetu?", iznenadio iskrenošću:

- Nema šta da te lažem, jesam! Retko, ali se desilo. Ali tu nema nikakvih emocija - priznao je on i dodao da je bio i sa starijim ženama od sebe, a da je najstarija imala devet godina više od njega.

- S njom sam bio četiri godine zajedno - otkrio je Šabanović

Kada se upoznao prvi put sa Aleksandrom na njenom nastupu, rekao je da mu je delovalo da je drska, te joj se samo javio. Ipak, kada su se bolje upoznali i kada mu je dala do znanja da joj se dopada, on ju je poljubio "dvaput". Tek posle tri meseca su se ponovo sreli od prvog nastupa kada je prvi put primetio varnice.

Pevač je još istakao da je skroman, te da mu je za mesec dana dovoljno da potroši za život 1.000 evra jer se "ne razbacuje".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike