Ljubomoran sam, a i ona je! Isak otkrio detalje veze sa Aleksandrom: 10. dan mi je kupila poklon (VIDEO)

20.05.2022

18:55

0

Šabanović je objasnio da im veza lepo funkcioniše, i da uskoro planira i da upozna njene roditelje

Ljubomoran sam, a i ona je! Isak otkrio detalje veze sa Aleksandrom: 10. dan mi je kupila poklon (VIDEO)
seka_aleksic_19052022_0090 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Isak Šabanović, popularni pevač „Zvezda Granda“ osvojio je srce Aleksandre Mladenović. Njih dvoje su uspevali da kriju vezu od javnosti dva meseca, a pošto ih je ekipa „Paparaco lova“ uhvatila zajedno, njih dvoje više nisu želeli da se skrivaju. 

Javno su priznali da se vole, da su zaljubljeni jedno u drugo, ali da još uvek nisu počeli da žive zajedno. Šabanović je u izjavi za predstavnike medija, među kojima je bila i ekipa 24sedam otkrio da li je ljubomoran, da li Aleksandri proverava poruke, ali i koliko je spreman da vezu podignu na viši nivo i upozna njene roditelje. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Isak Šabanović

 

Šabanović je izjavio i da devojku neće predstaviti javnosti dok ne bude siguran da će da je oženi.

- Pa ne bih ja, ali raskrinkao nas je „Paparaco lov“, ali dobro (smeh). Krili smo dva meseca, sada možemo na kafu otići. Još nisam upoznao baku, ali moram otići u Žitorađu da je upoznam. Nismo počeli sa upoznavanjem, ona je upoznala moje preko video poziva, ja sam upoznao njenu majku. Tek smo počeli, biće svega. 

Na pitanje da li je ljubomoran Šabanović kaže da jeste, ali u granicama normale. 

Antonio Ahel/ATAImages
Isak Šabanović

 

- Da, i ona je. Nisam puno, ali čisto onoliko koliko je volim - priča on i otkriva da li je bilo proveravanja poruka. 

- To je bilo u početku, iskren da budem, proveravam ja njoj, ona meni, ali to sada nema - kaže Isak, a na pitanje novinara da li je spreman za prinovu, on ga je samo pogledao, pa odgovor prećutao. 

Pevač ističe da oboje mnogo rade, te da ne provode mnogo vremena zajedno, ali kada im se ukaže prilika, uživaju u svakom trenutku.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aleksandra Mladenović, Isak Šabanović

 

- Poštujem je baš, ne znam kako stigne da izdvoji vreme za mene, ima dosta nastupa, sada je u Parizu. Jedva čekam da sleti, kupio sam joj i poklon. Ne mogu vam reći šta je. Na materijalne stvari nikako ne pada, to je glupo, još otkrivam šta voli - kaže Isak. 

Nije nepoznanica da je Aleksandra romantična i da je svoje momke na svaki mogući način želi da oduševi, a takva je i prema Šabanoviću.  

- Ona mi je već 10 dan kupila poklon. Kupila mi je omiljeni parfem, ne jedan, nego dva. Oduševila me je. Njega nema svugde, ali je ona uspela da ga pronađe. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike