Džoni Dep uhvaćen u laži: Stručnjak oborio sve glumčeve izjave

24.05.2022

17:41

1

Prema rečima ortopedskog hirurga, on nije povredio ruku na staklenu flašu

Džoni Dep uhvaćen u laži: Stručnjak oborio sve glumčeve izjave
Tan2022-4-25_17391413_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Steve Helber, Pool

Svetsku javnost danima unazad intrigira suđenje Džonija Depa i Amber Herd. Gotovo svakodnevno isplivava prljav veš iz njihovog turbulentnog braka. 

I taman kada uhvatite nit i shvatite da je jedno od njih dvoje govori istinu, karte se već sruše. 
Sada je medicinski stručknjak posvedočio da Džoni laže. Depova izjava da ga je Amber posekla flašom votke i da je zbog toga izgubio deo prsta, je prema rečima lekara, apsolutna laž. 

Džoni Dep i Amber Herd, premijera filma "Dnevnik opijanja"/Profimedia
Džoni Dep i Amber Herd

 

Naime, Džoni tvrdi da je u martu 2015. u napadu besa Amber zavitlala staklenu flašu votke na njega. Flaša ga je, navodno, pogodila u šaku i staklo mu je odseklo deo prsta. Amber, s druge strane, navodi da je povredu naneo samom sebi.

Sada je svedočio ortopedski hirurg, specijalista za operacije šake, koji je rekao da Depove povrede nisu nastale od staklene flaše. 

Profimedia
Džoni Dep

 

- Medicinska dokumentacija koju sam pregledao nije sadržala nikakve informacije o komadićima stakla koji bi ostali u rani, da je ona nastala od udarca flašom. Nema ni drugih pridruženih povreda ruke koje bismo očekivali u ovakvom slučaju - rekao je doktor Ričard Mur i dodao da je gotovo nemoguće da je ta povreda nastala od udarca staklenom flašom:

- U karijeri dugoj 25 godina, stotinama puta sam operisao povrede kao što je Depova. Fotografije i medicinski podaci ukazuju da povreda nije nastala zbog udarca staklenom flašom - rekao je doktor.

Profimedia
Džoni Dep, Amber Herd

Podsetimo, Amber je takođe ispričala i da joj je Džoni pravio ljubomorne scene, poput one kada kada joj je ponuđena uloga u fimu sa Džejmsom Frankom. Glumica tvrdi da ju je Dep tada udario i bacio na nameštaj.

Ona je dodala i da je poznati glumac tokom njihovih svađa navodno povređivao i sebe, te gasio cigarete o svoje telo. Deo izjave Herdove su i skandalozne tvrdnje da ju je Dep silovao flašom. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike