Amber Herd iznela nove skandalozne tvrdnje: Tukao me je toliko da sam se plašila da će me ubiti! Priznala i da nije uplatila donacije

17.05.2022

12:08

0

Ima oprečne stavove kojima je poljuljala mišljenje javnosti o sebi

Amber Herd iznela nove skandalozne tvrdnje: Tukao me je toliko da sam se plašila da će me ubiti! Priznala i da nije uplatila donacije
profimedia-0267265620 - Copyright Profimedia

Suđenje bivšeg glumačkog para Džonija Depa i Amber Herd iz dana u dan dobija nove opsege, s obzirom na nove pojedinosti koje bivši par iznosi. Naime, glumica je sada priznala da je u nekim svojim izjavama lagala, posle čega se postavlja pitanja da li je tako bilo i za još neke njene iznesene pojedinosti na sudu.

Naime, kao što je poznato, glumac je 2018. godine tužio Amber zbog članka u Vašington postu koji je napisala, a u kom je sebe opisala kao žrtvu nasilja u porodici. Bez obzira na to što nije pomenula Depovo ime, svima je bilo jasno da je mislila na njega. Međutim, posle toga, za novac koji je dobila posle razvoda u visini od tri i po miliona dolara, rekla je da je donirala ACLU-u, međutim, sada je na sudu priznala da nije donirala svotu novca koju je trebalo.

Kako je rekla Amber, ona nije ispunila svoju dužnost jer ju je Dep tužio za 50 miliona dolara u martu 2019. godine, iako je nekoliko puta dosad tvrdila da je celu nagodbu donirala u dobrotvorne svrhe.

Glumica se pojavila u emisiji RTL Late Night 2018. godine kada je tvrdila da je sve isplatila što je bilo potrebno.

Profimedia
Amber Herd

 - Ukupno je donirano sedam miliona dolara - podelila sam ih između ACLU-a i Dečije bolnice u Los Anđelesu. Nisam htela ništa - rekla je tom prilikom Amber.

Osim toga Amber ima i nove tvrdnje, koje se tiču navodnog Depovog nasilja. Naime, ona je na sudu izrekla da je Dep nasrnuo na nju kada su otišli na medeni mesec, daveći je, te da je strahovala za svoj život.

 - Bila sam toliko uplašena da će se sve završiti jako loše po mene. Zaista nisam želela da ga ostavim, mnogo sam ga volela -  rekla je Herd, pa navela da ju je glumac napao dok su bili u kupeu voza, tokom putovanja u Aziji:

 - Držao me je za vrat i pritiskao uz vagon, imala sam osećaj da je to trajalo veoma dugo. Sećam se da sam se uplašila da će on to uraditi iako ne želi.

Tanjug/AP Photo/Steve Helber, Pool
Džoni Dep

Amber je takođe ispričala i da joj je Džoni pravio ljubomorne scene, poput one kada kada joj je ponuđena uloga u fimu sa Džejmsom Frankom. Glumica tvrdi da ju je Dep tada udario i bacio na nameštaj.

Ona je dodala i da je poznati glumac tokom njihovih svađa navodno povređivao i sebe, te gasio cigarete o svoje telo.

Podsećanja radi, Džoni Dep je negirao da je ikada fizički zlostavljao bivšu suprugu, tvrdeći da je ona njega tukla.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike