Uhvaćena u laži! Suđenje više ne ide u korist Amber Herd? Glumica je i pre Džonija Depa bila nasilna prema partnerki

19.05.2022

10:32

0

Ona je u sudnici pobesnela zbog pitanja glumčeve advokatice

Uhvaćena u laži! Suđenje više ne ide u korist Amber Herd? Glumica je i pre Džonija Depa bila nasilna prema partnerki
profimedia-0688938288 - Copyright Profimedia

Situacija na suđenju između Amber Herd i Džonija Depa u poslednje vreme čini se da se ne odvija u korist glumice, jer sve više detalja, najpre njenih oprečnih stavova, ne poklapaju sa činjenicama.

Sada je advokatica Džonija Depa ispitala unakrsno, te je u jednom momentu poklopila pitanjem baš na temu nasilja za koje optužuje i bivšeg muža. 

Depov pravni tim je ovom prilikom podsetio i da je Amber ranije bila nasilna.

- Džoni nije jedini emotivni partner kog ste tukli, zar ne? - upitala je advokatica Amber, što ju je veoma razbesnelo, te je odgovorila da nikada nije bila nasilna ni prema jednom emotivnom partneru ili partnerki.

Profimedia
Džoni Dep

Međutim, 2009. godine je glumica uhapšena zbog napada na tadašnju devojku, Tasju van Ri, koju je udarila pred dvojicom policajaca na aerodromu. Tasja nije htela krivično da je goni pa je slučaj prošao bez posledica.

Podsetimo, Džoni Dep je tužio bivšu suprugu zbog članka u Vašington postu iz 2018. godine, u kojem je Amber sebe opisala kao žrtvu nasilja u porodici. Iako nije imenovala Džonija, jasno je da je mislila na njega. Glumac je to negirao i tvrdi da je on bio žrtva nasilja, te da je ona neretko dizala ruku na njega.

Takođe, na prvom ročištu ove nedelje Ambar je priznala da je lagala da je donirala sedam miliona dolara, koje je dobila nakon razvoda, u dobrotvnorne svrhe.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike