Mili je upoznao suprugu kada je bila u vezi i odmah je to "raskantao": Rekao sam joj od sutra si moja!

24.05.2022

09:41

0

Autor: Marija Mitić

Između para je odmah zavladalo poptpuno poverenje

Mili je upoznao suprugu kada je bila u vezi i odmah je to "raskantao": Rekao sam joj od sutra si moja!
Antonio Ahel/ATAImages

Kompozitor Aleksandar Milić Mili i njegova supruga Nina već 17 godina uživaju u braku iz kojeg imaju ćerku Miju i sina Markusa.

Direktor Grand produkcije upoznao je svoju suprugu sasvim slučajno, ali je od prvog trenutka znao da će biti zajedno. Nina je tada bila u vezi, ali to Miliju nije bio problem, već je rekao: “Sada ćeš ti to da prekineš, od sutra smo nas dvoje zajedno”.

- Upoznali smo se pola godine ranije, kada je sa prijateljicama svratila u moj studio. Zahvaljujući tome imao sam dovoljno vremena da napravim strategiju, koja se svodila na “nema nazad” - kaže Mili o njihovom prvom susretu dok Nina priznaje da ju je baš to osvojilo.

 - Da, ali baš to mi se svidelo. Fasciniralo me je kako je to izgovorio, i tako je bilo. Jednostavno smo se prepoznali i zajedno nastavili dalje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

 

Kada je Nina upoznala Milija, živela je u Italiji i studirala je unutrašnju arhitekturu, ipak sve je ostavila zbog ljubavi, zbog čega se nimalo ne kaje.

 - Nastavak života sa njim delovao je tako prirodno da dileme praktično nije bilo. Sve što je tada postojalo ostavila sam zbog ljubavi, dece, porodice, i nikad se nisam pokajala - kaže kompozitorova supruga i dodaje da je međusobno poverenje između njih postojalo od samog početka.

- Postojalo je od početka. Apsolutno! Niti sam ikada razmišljala o tome, niti mi je on davao povoda.

Mili: Moje dnevne misli idu u tri smera: porodica, muzika i sport. Imam osećaj da u mojoj glavi nema prostora ni za šta više.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

 

Nina: Zaista nema. (smeh) Njega mrzi čak i kad treba da negde izađemo.

Kako je poznata ličnost, kada se objavi neki trač o njemu, Mili kaže da ni njega ni suprugu ne pogode takvi napisi.

 -  Dešavanja u medijima nemaju upliv u naš život. Kada sam bio na početku tridesetih, otac, poznati neuropsihijatar, rekao mi je: “Sada si u godinama kada sam sebi možeš da daš mnogo bolji savet nego što to mogu ja, ali ako bi baš trebalo da ti nešto kažem, onda zapamti da je u životu najvažnije razlučiti važno od nevažnog. Kad to uspeš, tvoje misli i akcije se usmeravaju na bitno, ne rasipaš ih na ono što nije vredno.” Upravo zato me takve stvari uopšte ne pogađaju.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti