Voditeljka u poznatom stilu o aferi s Milijem: Čeka se moja greška, ali Jovana Jeremić takve ne pravi! (FOTO)

05.05.2022

16:37

0

Oglasivši se iz inostranstva, istakla je koliko joj je žao što je producent i kompozitor izvukao deblji kraj, ali kao i on - nije prestajala da se smeje zbog navoda o romansi

Voditeljka u poznatom stilu o aferi s Milijem: Čeka se moja greška, ali Jovana Jeremić takve ne pravi! (FOTO)
zorana_schultz_03062019_0009 - Copyright ATAImages/ M.M.

Posle navoda o romansi sa svakako srećno oženjenim Aleksandrom Milićem Milijem, oko kojih se u javnosti podigla velika prašina, Jovana Jeremić se oglasila iz inostranstva pa u snimku koji je objavila na Instagramu objasnila - kako isti nisu i istiniti.  

Nije samo Mili ćelav!

- ...Nemam nikakve veze sa Milijem iz „Granda", niti sam ga ikada srela. Ljude koje imam u bliskom okruženju upisani su po emociji koju u meni bude, ne po imenu i prezimenu. U pitanju je mladić. Nikad ne bih bila sa oženjenim čovekom, vi to jako dobro znate, kod mene mora da bude slobodan ili razveden, da ima papir. Jedino što je slično jeste da je ćelav, nije jedini Mili ćelav, ali znam i trećeg, neću ga spomenuti u „storiju" - počela je Jovana, pa dodala:

- Žao mi je što je sad izvukao deblji kraj, ja Milija ne znam, nikad ga nisam srela. Gledala sam ga preko televzije. Nije Mili iz „Granda", na pogrešnom ste tragu, to je jedina istina. U pitanju je mladić, slobodan, koji je ćelav, upisan je kao Mili jer takvu emociju imam prema njemu.

Voditeljka, inače, nije mogla da sakrije koliko su joj navodi bili smešni. Osmeh sa lica gotovo sve vreme nije skidala dok se obraćala svojim fanovima.

- Čeka se moja greška, Jovana Jeremić je žena koja ne pravi greške u životu u tom smislu, nema senzacije i afere, ja ne otimam muževe, oko mene su pravila jasna, volim samo slobodne muškarce. Ja sam specijalac koja ne pravi greške. To je jedina istina, ljubi vas vaša Jovana Jeremić, vidimo se u „Jutarnjem", mislim da će sve goreti - zaključila je zatim ona.

Podsetimo, lažni navodi su jednako nasmejali i Milja, a više o tome pročitajte na OVOM linku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike