Da nije muzičar, bio bi predsednik države! Da li će Mili zameniti direktorsku fotelju u Grandu?

07.05.2022

14:51

0

Autor: Marija Mitić

Astrološkinja Goca Dragišić čitala je kompozitorovu natalnu kartu

Da nije muzičar, bio bi predsednik države! Da li će Mili zameniti direktorsku fotelju u Grandu?
Aleksandar Milić Mili ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandar Milić Mili uspešan je muzičar, kompozitor, autor i producent, a od nedavno i direktor Grand produkcije. Rođen je u znaku vodolije, pa je tako talentovan za umetnost, međutim, u njegovoj natalnoj karti jasno se vidi čime bi se bavio da nije - to što jeste.

Naime, kako govori astrolog Goca Dragišić, a prenosi Grand Online, Mili bi mogao biti direktor neke kompanije, pa čak i ozbiljan predsednik države.

Ona kaže da se u Milijevoj, izuzetno zanimljivoj natalnoj karti, vidi čist intelekt, sposobnost, i sreća koju on donosi drugim ljudima. Aleksandar je vrlo mudar i pametan čovek i dobar i po sebe.

ATAImages/Antonio Ahel
Aleksandar Milić MIli

Astrološkinja dalje navodi da je Milićev životni put jedna velika borba, ali da mu je kroz karmičke kodove dato da pobedi svaku prepreku. Ona ga savetuje i da sluša svoju intuiciju i svoj unutrašnji glas i da se vodi njima. Na taj način savladaće sve prepreke, tako mu je dato od Boga, kaže.

Goca Dragišić potom se osvrnula na budućnost u životu kompozitora, te istakla da kada je posao u pitanju cela 2022. i 2023. biće mu u znaku uspeha. Mili bi, dalje kaže, mogao i da obnovi neke muzičke saradnje ali i da napravi nove zvezde u svom studiju, tako da očekujemo mnogo hitova.

Zdravlje će, ona navodi, kompoziitoru biti solidno i svakako će mu ova godina biti godina uspeha.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike