Isplivao snimak žestoke svađe Milija i Đorđa Davida: Otkriveno šta je prethodilo njihovom sukobu (VIDEO)

11.05.2022

10:34

5

Članovi stručnog žirija su ranije rekli samo da su pale teške reči, ali da do fizičkog kontakta nije došlo

Isplivao snimak žestoke svađe Milija i Đorđa Davida: Otkriveno šta je prethodilo njihovom sukobu (VIDEO)
Printscreen youtube/ Grand Online

U medijima je pre nekoliko dana pojavila vest da je navodno došlo do žestokog verbalnog okršaja, a zamalo i fizičkog kontakta između kompozitora Aleksandra Milića Milija i rokera Đorđa Davida tokom snimanja emisije „Zvezde Granda“.

Iako su obojica izjavili da su samo pale teške reči, te da pesničenja nije bilo, došao je trenudak da saznamo šta je prethodilo sukobu članova žirija i šta se zapravo dogodilo.

24sedam/Antonio Ahel/ATAImages
Đorđe David, Aleksandar Milić Mili

 

 

U novoj epizodi „Zvezda Granda“ koja će biti emitovana u subotu, pale su teške reči između Milija i Đorđa Davida, a sve zbog sukoba mišljenja zbog nastupa kandidata.

Đorđe je branio svog kanditada, te pecnuo kolegu iz žirija, posle čega je nastala žučna rasprava. ajgledanijem takmičenju.

- Mili je jedan beskrajno hrabar čovek. On tako olako i hrabro lupi glupost bez problema i nasmejan sedne, publika mu aplaudira i on je fenomanalan - rekao je Đorđe, što je nateralo Milija da mu u svom stilu odgovori. 

Printscreen ,,Zvezde granda" Prva TV
Đorđe David

 

 - Bolje nego da govorim beskrompromisne laži koje ti non stop pričaš - odgovorio je, ali se roker nije zaustavio, te je dodao da ima novi nadimak - Mili debili, što ga je izrevoltiralo.
- Ti si jedna neznalica koja je neuspešna u svemu osim što te Saša drži, a predstavljaš se za zemunskog rokera kojeg zovu šampon - poručio je Mili Davidu. 

Antonio Ahel/ATAImages
Aleksandar Milić Mili

 

Svađa nije jenjavala, a roker je sve oštrije prozivao kompozitora. 

- Svi muzičari su pobegli od tebe, upravo ti iz Zemuna sa kojima si radio, jer si tiranin i zovu te Mili piton zato što daviš ljude, majstore - pričao je Đorđe, a Mili mu nije ostao dužan.

- Majstore, ja kompozitor nisam, izađi da pevaš- izazvao ga je Đorđe.

- Ti nisi ništa - odgovorio je Mili, što je tek stvorilo haos među članovima žirija.

Bonus video: 

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti