Ćertić opleo po Miliju: Poludeo je u krizi srednjih godina! Nije zaobišao ni Jovanu Jeremić!

12.05.2022

17:37

1

Autor: Marija Mitić

Kaskader se sada "zakačio" za kompozitora, na konto njegove navodne afere sa voditeljkom koja mu je prethodno "stala na žulj"

Ćertić opleo po Miliju: Poludeo je u krizi srednjih godina! Nije zaobišao ni Jovanu Jeremić!
jeremic certic mili - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/24sedam/Katarina Mihajlović

Kaskader Uroš Ćertić ne gubi vreme pa svako malo upućuje prozivke pojedinim poznatim ličnostima. On se posebno "zakačio" za voditeljku Jovanu Jeremić, nakon što je javno govorila o njegovoj navodnoj romansi sa voditeljkom Marijom Veljković, koju su, kako je pričala, imali dok je ona bila u braku.

Uroš se sada osvrnuo i na navode o Jovaninoj navodnoj aferi sa kompozitorom Aleksandrom Milićem Milijem, a ni njega nije poštedeo.

- Mili poludeo na testosteronu i krizi srednjih godina, muva nakaze, hoće da se bije u pevačkom takmičenju. Jači si, Davide, džaba mu testosteron - napisao je Ćertić na Instagramu, a potom se oglasio za medije.

Printscreen Instagram/ukicertic011
Objava Uroša Ćertića na Instagramu

- Drma ga kriza srednjih godina, a testosteron koji uzima ga čini napaljenim i čini ga jako nervoznim i besnim. Tako da napada i naskače na onu dvorsku ludu i nakazu sa Pinka pored lepe i prebogate žene, a ovamo u sklopu plemenitog muzičkog takmičenja, hoće da se bije sa drugim muškim članom žirija. Ali prirodna masa je mama, Đorđe David će pobediti. Džaba steroidi - rekao je Ćertić, pa dodao:

- Mili je napaljen kao priplodni bik i hoće da se bije, ja se kladim na Davida - zaključio je kaskader.

ATAImages/ Antonio Ahel
Uroš Ćertić

Podsetimo, nedavno je nastala prava pometnja kada se na televizijskim snimcima videlo da Jovana u jutarnjem programu razmenjuje nežne poruke sa muškarcem koji joj je u telefonu upisan kao "Mili". Na fotografiji koja stoji uz ime, videlo se da je u pitanju ćelav muškarac, pa su tako svi posumnjali da voditeljka u aferi sa kompozitorom.

Međutim, Jovana i Mili ubrzo su objasnili da se nikada nisu čuli, a kamoli da su u vezi i stavili su tačku na ovu priču

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike