Duboko je u sebi patila: Sestra nestale Marijane otkrila detalje o njenom životu

19.05.2022

13:29

0

Maja kaže da se Seifertova uvek pravila jaka, a inače je bila veoma krhka i na nju su uticali komentari okoline

Duboko je u sebi patila: Sestra nestale Marijane otkrila detalje o njenom životu
Maja Kovačević i Marijana Seifert - Copyright Printscreen/YouTube/Bar/Ana Bee

Nekadašnja pobednica Velikog brata, Marijana Seifert nestala je 27. aprila, a od tada policijske patrole tragaju za njom, ali velikog pomaka u slučaju i dalje nema. 

Marijanina sestra Maja se posle više od tri nedelje traganja za njom, oglasila za medije i otkrila kakva je Seifertova zapravo bila. 

Youtube screenshot ,,Veliki brat", Ana Bee
Marijana Seifert

 

- Ona se napolju, pred ljudima, pravila jaka. Nije želela da pokaže koliko je iznutra krhka i nežna, a u stvari ju je jako pogađalo šta ljudi o njoj govore i zbog toga je duboko u sebi patila. Ti loši komentari i zli jezici su i te kako uticali na njen život. Svima je želela da ugodi i nažalost, baš zbog takvog stava, često je sama sebi najviše znala da našteti. Ali, šta god da je radila, njena su joj deca uvek bila na prvom mestu - otkrila je Maja i dodala da policija i dalje radi na slučaju.

Printscreen/YouTube/Bar
Maja Kovačević

 

- Nemamo nikakvih novih informacija. Policija je ispitala svu rodbinu, prijatelje i poznanike, a koliko znam, još uvek pretražuju njen mobilni. Ovo je agonija koju nikada nikome ne bih poželela. Roditelji su potpuno slomljeni i izuzetno teško se nose s tom celom situacijom, s tim iščekivanjem, neizvesnošću... - dodaje ona, ističući da što pre želi da se njena sestra pronađe. 

- Jedino što želimo je to da Marijanu pronađu, jer ovo je neizdrživo - rekla je Maja kroz suze, prenosi Story. 

Printscreen/YouTube/Veliki brat
Marijana Seifert

 

Podsetimo, Marijana je majka dvoje dece. Iz prvog braka ima ćerku, a iz braka s Karlom ima sina koji je nedavno napunio godinu dana.

Ono što je policija do sada pronašla, i to prvog dana potrage kod zagrebačkog Mosta mladosti, u naselju u kojem žive Marijana i njen suprug, jesu njene lične stvari, dokumenta i mobilni, a novih informacija o nestaloj nema. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike