Sestra nestale Marijane se ponovo oglasila: Porodica u agoniji!

28.04.2022

09:37

0

Nekadašnju učesnicu Velikog brata poslednji put je video suprug oko ponoći, kada su krenuli na spavanje...

Sestra nestale Marijane se ponovo oglasila: Porodica u agoniji!
Maja Kovačević i Marijana Seifert - Copyright Printscreen/YouTube/Bar/Ana Bee

Tokom jučerašnjeg dana nestala je nekadašnja pobednica Velikog brata, Marijana Seifert, ranije Čvrljak i Kovačević. Zagrabačka policija, kao i njeni najmiliji bacili su se u potragu za nestalom, a njen suprug Karlo Seifert je putem društvene mreže Fejsbuk zatražio pomoć. 

U trenutku nestanka Marijana je na sebi imala kratku, žutu majicu, crnu sportsku jaknu, crne pantalone sa crveno-belom linijom i svetle patike, a do ovog trenutka informacija o njenom kretanju nije bilo.

Printscreen YouTube/Veliki brat
Marijana Seifert

 

Ekipa 24sedam je ovim povodom kontaktirala Marijaninu sestru, Maju Kovačević, koja sa nestrpljenjem čeka informacije iz policije, ali i od bilo koga ko ju je poslednjih sati video. 

- Oprosti, ne znam ništa više od onog što je objavljeno. Još nemamo nikakve informacije. Nadam se najboljem - poručila je kratko za 24sedam, Marijanina sestra. 

Printscreen/YouTube/Bar
Maja Kovačević

Podsetimo, prema najnovijim informacijama, njena dokumenta i telefon su pronađeni kod mosta Mladosti u Zagrebu, a kako kaže njen suprug, koji se izuzetno teško nosi s njenim nestankom, sada se isti nalaze u policiji. On, međutim, nije želeo da govori javno o tome kako su nadležni došli u posed njenih stvari.

- Mobilni telefon i dokumenta su pronašli prolaznici kod mosta Mladosti u Zagrebu - tvrdi izvor blizak Marijani za „Telegraf.rs".

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike