Ko je nestala Marijana, pobednica „Velikog brata"?

27.04.2022

17:25

0

Iza sebe ima dva propala braka, a danas je u braku sa izvesnim Karlom

Ko je nestala Marijana, pobednica „Velikog brata"?
Marijana Seifert - Copyright Printscreen/Youtube/VELIKI BRAT

Kao bomba je odjeknula vest da je Marijana Seifert, domaćoj javnosti poznatija kao Marijana Kovačević pobednica rijaliti šou programa „Veliki brat", danas je nestala. 

Ona se u ovom zabavnom programu zaljubila, i tako je dobila etiketu preljubnice. Iza sebe ima dva propala braka, a trenutno ima novog parnera Karla Seiferta sa kojim ima sina. 

Naime, ona je tokom učešća u „Velikom bratu" tadašnjeg muža, sa kojim ima ćerku, prevarila sa Nikolom Nemeševićem Nemešom, za koga se posle rijaltija udala, a posle osam meseci i razvela.

 

 

Kako je jednom prilikom preneli hrvatski mediji Marijana se sada preziva Seifert, budući da se tajno udala za izvesnog Karla Seiferta iz Zagreba.

Supružnici, kažu prijatelji para, žive u Zagrebu, a navodno su se upoznali u jednom zagrebačkom kafiću, gde je Marijana radila kao konobarica.

Pojavile su se informacije da su oni razvode, ali Marijana nije htela da razgovara o pojedinostima iz privatnog života, koji poslednjih godina krije kao zmija noge. Ona sa Karlom ima sina Aleksandra, koga su krstili prošle godine u junu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike